perjantai 15. maaliskuuta 2013

Tarmokkaana 
Pitkästä aikaa maalia käsissä. Juuri sopiva kirkas päivä maalata. Ei sitten tarvitse seuraavan päivän kirkkaassa auringossa harmitella, että maali kuultaa vielä tuosta ja tuosta, kuten sellaisina yön innovaatiohetkinä sutastujen seinien, jolloin Lapsi nukkuu ja Mies on matkoilla.

Takan hormi loistaa valkeana!

Konkreettisen työn tekeminen on palkitsevaa. Tuntuu hyvältä tehdä jotain ihan oikeaa, sellaista, että jälki näkyy heti. On ollut vaan sellaisia virtuaalihommia viimeaikoina, joita hoidellaan netissä tai puhelimessa, kalenteri kädessä tai että joutuu odottamaan toiselta tilaamaansa työtä, jota ei näy ei kuulu. Puuseppä on tehnyt oharit viisi kerta. Niin, ihan uskomatonta, mutta totta. Ikinä ei enää heebolta tilata mitään, eikä kellekkään suositella. Se on sääli, sillä eteiskaluste näyttää kuvien pohjalta tosi hienolta!

2 kommenttia:

  1. Hmm, onko siinä ihan uusi sävykin? Ihanat nuo lempparini, nuo hernevadit. Harmi sen eteiskalusteen kanssa. Onneksi on muitakin puuseppiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten sen nyt ottaa... siinä vanhassa sävyssä oli mm. bileiden sangriasta roikunutta appeliinin hedelmälihaa! Tästä puuttuu nyt ainakin se ja vuosien kellastuneisuus, vitivalkoiseksi maalasin. Ai että on kiva katsella: nyt tuo viereisen seinän sävykin tulee esiin, kun kontrastina on valkoinen.

      Poista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.