sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Napanuoran venytys


 


 
Näin vanhempainvapaan loppusuoralla tein pienen irtioton. Itse sain vähän happea ja isä sai ensi kertaa olla kahdestan tyttären kanssa hyvän tovin.
 
Aloitimme Kiasma -tapahtumasta marttamaiseti piirakoita rypytellen. Muuten ei ollut lainkaan ryppyotsaista: Olin varannut Marskista huoneen hulppealla näköalalle ja siinä sitten katselimme kaupungin hengähtävän työviikon jälkeen. Katselimme, rupattelimme ja laittauduimme iltaa varten.
 
Tapasillallinen melkein ramaisi meidät, mutta sitkeästi pääsimme liikkeelle ja sitten ei mikään pidätellytkään jatkamasta aamutunneille.
 
Lauantaina sain pitää huoneen kahtee iltapäivällä ja vetkuttelinkin sängyssä yhteen ennenkuin vääntäydyin Tampereen junaan. Tampereella ehdin vielä tavata pari rakasta ystävää ja perhettä, ennenkuin laskelmoidusti palailin kotiin lapsen mentyä nukkumaan.
 
Kotona oli kaikki mennyt mainiosti ja oli mukava huomata, ettei ole korvaamaton. Nyt on lapsi vihdoin onnistuneesti vieroitettu ja kolmantena päivänä hän totesi jo itsekin "Titti, loppu" ja hekotteli päälle.
 
 

 
Oli mukava käydä lapsuudenkodissa ja nauttia vieraanvarasuudesta ilman lasta
 
 

12 kommenttia:

 1. Kulostaapas kivalta, itse en vielä raaski pientä jättää kuin muutamaksi tunniksi, mutta tiedän, että joskus se aika taas tulee ja toverihan on vasta 6.5kk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oikein yritin pitää huolta, etä joka viikko menen jonnekín, että lapsi ja isä saa olla rauhassa kaksin. Ihan ekoista viikoista lähtien. Se oli meille hyvä juttu, koska tyttö oli niin kiinni minussa ja toisaalta isä oli välillä viikon kokonaan poissa. Nyt tuntuu kivalta, että voi jo olla öitökin poissa silloin tällöin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Välillä toimin kuin olisin vaunujen kanssa liikkellä! Väistelin rullaportaita ja mietin mistä mahdun kulkemaan...

   Poista
 3. Kuulostaa niiiin mukavalta! Ja isillä ja pikkuisellakin varmaan ollut ihan loisto hetket.

  Ihanaa kevään alkua!
  Halit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus äiskien pitää antaa iseille tilaa tunkea jalkansa ovenväliin ja kingetä lapsen maailmaan!

   Poista
 4. Kuulostaa aivan mahtavalta, tuota munkin täytyy yrittää! Mulla hoitovapaa loppuu elokuun lopussa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! ja heti samalla riittävän pitkä, että se jossain tuntuu ja hartiat ehtii laskeutua. JA sitten päätät, että ikävään et takerru, etkä palaa ennenkuin suunnittelit ;)

   Poista
 5. Olin Piltti-lehdessä tunnistavinani tutun typyn, ehkä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai nyt se on tullut ulos!

   Joo, meidän poikatyttöhän se siinä naamailee.

   Poista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.