maanantai 6. syyskuuta 2010

Vastapainoksi matalaenergiaa





Viikonloppu oli ihana ja sikäli poikkeuksellinen, että sunnuntaina heräsin neljä tuntia ennen Miestä. Jatkoin lauantaina aloittamaani siivous ja pyykinpesurumbaa ja fiilistelin miltä tuntuu hääräillä kotona kun toinen nukkuu. Siinä on oma tunnelmansa.

Kiitos miehen lauantai-sunnuntai öisen ulkona riekkumisen aiheuttaman väsymyksen vietimme vastapainoksi puolittaisen pyjamapäivän. Miehen herättyä laskeuduin tuolle samalle matalanenergian tasolle jossa haetaan noutoruoka, DVD ja köllötellään. Tai hetkinen. Teimme me omituisen yhdistetyn saunareissun, jossa pestiin kylpytilat ja siinä samalla saunottiin ja hangattiin pantonen muoviset ruokatuolitkin taas valkoisiksi.

Oli ihana saada rästitöitä tehtyä. Kaapissa on taas silitettyjä tunikoita rivissä ja ehdin askarrella yhtä sun toista.
Sain Miehenkin lämpeämään vanhasta kenkätelineestä nikkaroimalleni kukkatasolle. Minua oli kauan häirinnyt, että hieman liian iso ja korkea kehno kukkapöytä oli ahdistettyna sohvaryhmän väliin. Fiikuksetkin saivat liikaa aurinkoa ja lehdet paloivat kesäisin hopeisiksi. Nyt ovat suojassa lähellä lattian rajaa.

***

Such a good weekend! I did most of the things I
had planned and had time to sit back too.

Selfmade flowertable in the pictures.

12 kommenttia:

  1. Mysteeripäivä. Tilastollisesti tänään on käynyt tavallista enenmän väkeä, mutta yhtään kommenttia ei ole jätetty!

    Olen hämmentyneenä lukenut kirjoitukseni kolmasti läpi tarkistaen, olenko sanonut jotain niin pöyristyttävää, että se on saanut jauhot suuhun kaikille. En keksi mitä se olisi. Ehkä olin vaan kertakaikkisen tyhjentävä itse....tai tylsä!

    Olisi ollut mukava jättää kommenttiloota tyhjilleen, mutta pakkohan minun oli tähänkin viimeinen sana sanoa...

    Huomiseen!

    VastaaPoista
  2. Heh he! Tänään on huono kommenttipäivä, muillakin = ) No, kommentoin nyt armeliaasti, että tuo yksin touhuaminen kotona on muuten ihanaa. Silloin se on kaikkein kivointa, kun tietää, ettei ole yksin, mutta saa olla rauhassa, niinkuin esim. nyt. Kesällä sain viettää ihan yksinoloakin tarpeeksi, joten sitä vailla en juuri nyt ole.

    VastaaPoista
  3. Kiitos sinulle, että jätit kommenttisi blogiini äskettäin! Aika hiljaista on ollut sielläkin kommenttirintamalla!? Toihan on näppärän oloinen systeemi kukkien alle...kätevä vehje!

    VastaaPoista
  4. Kotivalo: huh, kiitos, teit päivän hyväntyön ;) "huono kommenttipäivä" pitäisi lanseerata vähän kuin Bad Hair Day! Kuulemma on aina helpompaa kun on diagnoosi.

    Ymmärsit mitä tarkoitan, minäkin saan yleensä touhuilla kotona yksinäni mielin määrin, kun Mies reissaa, mutta se ON ihan eri juttu, kun että kotona on toinen tai kolmaskin ja vain hiippailee itsekseen tietoisena siitä, että koska van tuo toinen saattaa liittyä seuraan.

    Ja varsinkin kun joku nukkuu, silloin pitää tehdä hijlaisia juttuja ja se on omiaan rauhoittamaan.

    Intianminttu: haha! täälä me armeliaasti tosiaan kommentoidaan toisiamme!

    Joo, tykkään kärrystä. sopivan rouhea, vaikka eihän sitä noin alakulmasta yleensä katsella. Mutta luulisi helpottavan imurointiakin!

    VastaaPoista
  5. Taisi olla eilinen(kin) ulkonariekkumispàivà aikas monella. Kesà taas saapunut pohjolaan, joten kansa ryntàà ulos. Sinà puuhastelit sisàllà. Ihailin tuota kukkaruukkujen kuljetustelinettà. Kehuja, kehuja, kehuja.

    VastaaPoista
  6. On muuten mullakin mielenkiintoinen havainto siitä että joskus kun kävijämäärät huitoo ennätyksiä niin kommentteja ei olekaan paljon yhtään.


    Tuommoinen rullatuo..eikun pöytä olisi meillekin ihan tarpeellinen, muuten.
    Hmm..ja osaisin sen tehdä.

    VastaaPoista
  7. Moi!

    Lueksin eilen Kotivinkkiä ja sieltä löytyi juttu teidän kivannäköisestä kodista. Samantien oli pakko lukaista koko sun blogi läpi, on niin viihdyttävää tekstiä ja mukavia kuvia :) Meillä on remontin alla vanha puutalo ja on jännää tutkailla muiden blogeista erilaisia sisustuksia ja puutarhoja!

    VastaaPoista
  8. Onko mahdollista, että teksti ei näkynyt kävijöille jostain syystä!? Mielestäni kävin täällä eilen illalla ja näin vaan edellisen postauksen eli "pelit ja pensselit".. !?
    Minäkin tykkään hääräillä itekseni kun mu perhe nukkuu, yleensä kyllä illalla myöhään, harvemmin aamuisin - nuorimmainen kun herää viikonpäivästä riippumata viimeistään 7.00 ja sitä aikaisemmin en vapaaehtoisesti herää.. ;)

    VastaaPoista
  9. Piilomaja: Minusta tuli viikossa tilastotieteilijä, kun löysin nuo bloggerin tilastot! En jotenkin ollut koskaan kiinnostunut SEN VERTAA tilastoista, että olisin klikannut sitä "tilastot" kohtaa! Nyt tilastoin kaiken ja vedän näitä johtopäätöksiäni.

    Purppura: olipa hauska kun ilmottauduit, vanhojen talojen kunnostaminen luo melkein väkisinkin hengenheimolaisuutta ja on pakko käydä kurkkimassa mitä toisaalla tehdään. Sellaista soveltamistahan tämä vanhan talon toimivaksi laittaminen on, kun ei ole kodinhoitotiloja kuraeteisiä, mutta sitäkin useampi kellarikomero!

    Eve: tjaa, voihan se olla ja minä rupesin ihan paranoidiksi! Taitaa olla jokin riippuvuusoire, pitäisikö ottaa vähän etäisyyttä ;)

    VastaaPoista
  10. Heipparallaa! Olen ekaa kertaa blogissasi vierailulla ja täällä on kivannäköistä =) Tuo kasvienalustajuttu on tosi hienoa ja hauska - meillä on itseasiassa samanlainen työn alla, mutta olkkarin pöydäksi =) Ja hyvä vinkki tuo bloggerin tilastot - täytyypä hieman googlata asiaa ja tutustua tarkemmin =)

    VastaaPoista
  11. Sort of Pink: Menet vain sinne blogisi hallinta sivuille. Sieltä ne tilastot löytyvät omasta blogistasi valmiina!

    VastaaPoista
  12. Ihan loistavaa, kiitos vielä vinkistä! Osaatko vielä sanoa mikä ero on näillä kahdella: viittaavat URL-osoitteet ja viittaavat sivustot?

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.