keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

KeskenViime viikonlopun tekeleitä. Ylimmäinen työ sekatekniikalla vanhalle mainoskartongille, jonka pohjustusmaalin alta kuultaa printti. Minusta se oli herkullinen pinta, vältin "valkoisen paperin kammon". Tähän minulla on vielä jatkoidea.

Kolmen sarja 20 minuutin asentoja alla on maalattu ja piirretty Puukeskuksen hukkapalalaatikosta löytyneille pohjille, johon vetäsin ystävän purkista lateksia ohuelti. Reuna on kauniin elävä. Vanhoja ruokakortteja ja vaarini kirjeen kuori. Kollaasi elää vielä, kunhan ehtii.

14 kommenttia:

 1. Tààllà silmàt ja suu ihastuksesta soikeina.

  VastaaPoista
 2. Voi hitsi kun on upeita. Kyllä olet lahjakas :)
  pirkko

  VastaaPoista
 3. Hienoja. Tykkään tosi paljon taustasta, tuosta kollaasimaisuudesta. Tekee mieli itsekin ryhtyä piirtämään krokeja :)

  VastaaPoista
 4. Näyttää ihanalta... Tulee olo, että pitäisi itsekin tarttua kynään pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
 5. On kauniita. Kelpuuttaisin niin omallekin seinälle!

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Kiva jos joku muukin saa pureman tästä taidekärpäsestä, usein se on vaan ryhtymisestä kiinni. Ja kuten aiemmin postasin, oli kyllä niin ruosteessa käsi, että ensimmäiset yritykset menivät sytykkeeksi!

  VastaaPoista
 7. Tulipa siitä nätti, sai vielä pitkän letin lisäksi... Kollaasit on kivoja on :)

  VastaaPoista
 8. Voi että miten taitava olet! Multa itseltä puuttuu tämä kyky ihan tyystin ja ihmettelen, miten joku vaan SAA käytettyä kynää noin ?? = )Hienoja!!

  VastaaPoista
 9. Pidän kovasti tuosta tyylistä. Minä kun en osaa piirtää ollenkaan niin käytän valokuvia tai lehtikuvia.
  Juuri nämä pohjat ja läpikuultavuus on tosi hienoa. Piirustukset tulevat jotenkin mielenkiintoisemmin esiin kuin valkoiselta.

  VastaaPoista
 10. Todella kauniita, kollaasit ja sekatekniikka aina jotenkin astetta vielä mukavempia, aivan tuli ikävä elävän mallin piirtotunteja, innostus taisi herätä taas pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
 11. Oho onpa hienoja! Upeet pohjat, tyyli viehattaa.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.