perjantai 26. maaliskuuta 2010

Pullan tuoksuaMikä on pullantuoksun kantama? Jo toinen kerta tällä viikolla pullantuoksu leijuu iltalenkillä. Voi kun se tulisi meiltä! Pullanleipominen on Miehen juttu. Olen ennenkin mainostanut niitä ja taidan valokuvata niitä melkein joka kerta.

Tänään vapaapäivä. Otan heti aamusta Junan Tampereelle ja vietän ystävän kanssa päivän. Kipaisen mummulassa. Illaksi lapsuuden kotiin.

8 kommenttia:

 1. Mielettömiä pullia! Meidän mies leipoo vain teeleipää, banaani- ja täytekakkua, mutta en valita. Mahtavaa sekin! Mukavaa Tampereen reissua!

  VastaaPoista
 2. On teillä miehiä : ) Minun mies kun ei leivo mitään... Mutten siltikään valita ; ) terveisiä Kotiin! Ja jos teidän perheen korvapuustit näyttää tuota, ottaisin mielelläni yksityiskohtaisen ohjeen....

  VastaaPoista
 3. Pullan tuoksu on koti :) On se koti kyllä tietysti muutakin, mutta jokin unelmainen olo noista korvapuusteista vaan tulee.
  Mä en oikein enää osaa tehdä pullia, viime kerrallakin lätsähtivät täysin, syötin ne kyllä sitten ulkomaalaisvieraille, enkä kertonut millaisia niiden olis pitänyt olla ;-) kurja minä, mutta maku oli ihan hyvä.

  VastaaPoista
 4. Aurinko ja kuu: Sain kuin sainkin: Tammelan torilta unkarilaista putkipullaa!

  Kirjailijatar! No jestas, johan siinä leipomuksia yhdelle miehelle olikin :)

  Jutta: tuolta ne näyttävät juu ja maistuvat juuri niin hyvältä kuin näyttävätkin. Kysyn mieheltä reseptiä!

  Himalainen: no täydestä ne varmaan menivät. Ilman ennakko-odotuksia on yleensä paras, pätee moneen asiaan!

  VastaaPoista
 5. Ou vau, mies joka leipoo. Minäkin haluan :) Ei vai, on minulla hyvä mies vaikka ei leivokaan.
  Miehesi korvapuustit on kyllä herkun näköisiä ja varmasti makusiakin.

  VastaaPoista
 6. Olen ollut velisen kanssa samassa opissa vuosikaudet enkä ikuna saa niistä yhtä hyviä saati kauniita. Sillä on pullapeukku, joten Jutan pyytämän ohjeet voi olla ihan turhat tai sitten minä olen vain superuuno leipuri :)

  Tai ehkä minulta puuttuu tuosta vielä kirjoittamattomasta reseptistä sittenkin jokin pieni ainesosa. Odottelen reseptiä innolla...

  VastaaPoista
 7. Solen: mies joka leipoo, vaikka harvemminkin, o hyvä pari minulle, joka mieluummin laitan ruokaa.

  Valkoinen persilja: juu, mä kallistun vähän samaan suuntaan, jotta tää ei taida olla reseptistä kiinni, vaan taito pitää olla hyppysissä. Sitä paitsi minua hirvittää aina sokerin kanssa, ja sitten tulee kuivaa terveysleivonnaista, joka on yhtä tyhjän kanssa.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.