keskiviikko 31. maaliskuuta 2010
Turistina kotosalla Osa 2
Viime viikonloppuisen Tamperepäivämme ensimmäinen pysäkki oli Tammelan torin Putkipitko -vaunu. Pari viikkoa sitten Suomen kamaralle oli rantautunut unkarilainen putkipitkopulla. Kiekura on ohut ja paistuu nopeasti odottaessa. Paistettu pulla kieritellään maun mukaan esimerkiksi kanelissa, sokerissa, mantelissa tai kookoksessa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nam :P
VastaaPoistaOi mikä ihana vinkki! Seuraavaan kerran, kun matkustan Tampereelle, suuntaan hakemaan Putkipitkoa. Nam!
VastaaPoistaTjaa, tuohan on kiva idea....Mulle tulee vieläpä kohtapuoliin mahdollisuus ehkä maistaa:-)
VastaaPoistaOhho. Tuon suuunnittelija on nero: Pullassa on parasta se rapsakka kuorikerros, ja tuo on sitten kai pelkkää sitä :P.
VastaaPoistaHiano keksintö. Yksinkertaiset asiat ovat parhaita. Kauankohan kestää että joku täyttää tuon kermavaahdolla ja mansikkahillolla :) Maailmalla on varmasti paljon tuollaisia hienoja ideoita, mistä täällä lintukodossa ei tiedetä mitään. Vielä.
VastaaPoistaTuollaisesta en olekaan ikinä kuullut,sangen mielenkiintoista! Maistuiko suomalaiselta pullalta?
VastaaPoistaPirkko: Kiitos että esittelit minut ja pullan!
VastaaPoistaKirjailijatar: Oliskos se ollut kahteen asti päivisin auki...
Piilomaja: Makuja oli ainakin viisi-kuusi!
Elinam: rapsakkaa oli juu!
Isopeikko: Sinä sen keksit! Mulla alkoi oikein suu kostumaan kun ajattelen. Hmmm. jos reikä olisi vähän pienempi niin hilloa ja kermistä menisi sinne kohtuullisempi määrä!
Omanaminttu: muuten juu, mutta rapsakampi ja sitten oli se makujen kirjo.
Hauska postaus! Putkipitkoa pitä päästä maistamaan seuraavalla Tampesteri-vierailulla!
VastaaPoistaTäh? Onko täällä tuollainen? En ole huomannutkaan/tiennytkään. Nimim. ko. torin reunalla opiskeluvuotensa asunut, jonka on pakko päästä näyttämään lapsille ja itselle ja maistamaan kans. Pääsiäistä!
VastaaPoistaEn ole kauheasti makean ystàvà, mutta tuo maistuisi minullekin. Sisàlle voisi vielà tunkea jotain hyvàà, joka sitten valuisi pitkin rintapieluksia.
VastaaPoistaOo, näyttää herkulliselta. Tampereellako se oli?
VastaaPoistaTamperreellahan se juu. Kipin kapin maistelemaan...ja voihan sen itse täyttää, jollakin...tai vaikka seuraavalle päivälle jääneen jo vähän kuivahtaneen.
VastaaPoistaMinulle tulee täälä kotona nyt hirveä vohvelinnälkä, kun ajattelen niitä täytteitä, hilloa ja kermavaahtoa.