maanantai 6. elokuuta 2012

EhkäOtin vähän lomaa tästä hommasta. Korrektia olisi tietenkin ollut ilmoittaa, että huilailen, mutta kuvittelin aina, että huomenna taas kirjoitan. Niin meni kuukausi, että hupsis. Lonkkaa täälä ei ole vedetty, mutta nyt on kesä, loma, ruumis, sielu ja remontti siinä vaiheessa, että päätettiin, että mitään ei enää "täydy" tehdä. Nyt vain "voitais" tehdä, jos sellainen olo osuu. Nyt lomaillaan. Kirjoittaa taas aion, ehkä.

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Näin teen, mutta kyllä minä olen kirjoittamistakin kaivannut, selkä van ei ole kestänyt istua koneella, ja varovasti aloittelen, nyt on kone kirjahyllysä, ja voin seistä.

   Poista
 2. Prikulleen oikea asenne! Suloista lomaleijailua!

  VastaaPoista
 3. Loman kuuluukin olla juuri tuollaista. Hyvää loppukesää.
  Ihania kesäisiä kuvia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäkin. Kyllä meidänlomaan "kuuluu" aina myös remonttia, mutta sitten on osattava lopettaa puurtaminen.

   Poista
 4. Ihan oikea asenne. Elämässä on ihan oikeasti aivan tarpeeksi sellaisia täytyy-asioita, että ei niitä itse kannata lisää keksiä.

  Ihana mattopyykki, tuoksuu tänne asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ensin se tuoksuikin ihanalta. mUtta sitten huomattiin, että kun ilmankosteus huitelee yhdeksässä kympisä, niin eihän mikään kuiva. Porotettiin saunaa päällä tunti toisensä jälkeen useana päivänä, että saatiin paksut matot kuiviksi, ja yhteen siistä jäi tukkainen hitraasti kuivunut haju. Onneksi se oli vain terassimatto, eikä sisämatto! Jatkossa ollaan taas viisaampia!

   Poista
 5. Juuri näin! Oma jaksaminen ja hyvinvointi on aarre josta pitää pitää hyvää huolta. Kyllä maailmaan blogikirjoituksia mahtuu (selittää itselleen tämä laiska bloggaaja). Luemme niitä muiden turinoita sillä aikaa kun odotamme sinun sanoja.

  Mulle kävi rahojen kanssa samantyyppinen honkkeli kuin mistä kirjoitit joku aika sitten ja kyllä nauratti. Yritä siinä sitten vakuuttaa itsellesi että olen oikeasti aikuinen ja osaan huolehtia rahoistani, kun en edes muista ottaa niitä mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Minä en kyllä ole moksiskaan, jos jotain unohtuu, olen huomannut, että mitä paremmin koittaa lapsen tarpeista huolehtia, sitä todennäköisesti omat asiat jää ja unohtuu. Älä sinäkään moksahda!

   Poista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.