sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Kuninkaiden ruokaaMiehet verkon haussa. Joutuivat soutamaan takaisin rantaan, koska koira lähti uimaan veneen perässä, kun ei kyytiinkään päässyt. Reppana loukkaantui tosissaan.Märkänä rannalla ruikuttamassa.Viikonlopun ruokalistalla savukalaa, sienikastikeita, vastasurvottua puolukkahilloa ja rahkaa. Ruokahalu hankittu metsässä. "Kuninkaiden ruokaa", huokaili mies vielä autossakin. Niin pulskia olivat ahvenet, että kalamiehet toivat oikein tikkuaskin suhteuttamaan mittoja.


Tatit pannussaIsän kesäkeittiön patentit. Savustuspönttö ja sytytin. Sytyttimen idea on ettei tarvitse käyttää sytytysnesteitä vaan hiilet saadaan hehkumaan pelkällä sivulla sanomalehteä. Kuumat hiilet kipataan grilliin.2 kommenttia:

  1. Ah mitä eräkuvia! :) Pulskia ahvenia! Mekin semmosia savustettiin vkonloppuna, muttei kuitenkaan noin isoja!

    VastaaPoista
  2. Siinä taitaakin olla erämeininkiä tarpeeksi minulle, että sieni ja marjareissun jälkeen pääsee sähkölämmitettyyn ja -valaistuun mökkiin kuivaan ja lämpöiseen! Ainakin näin syksysellä...

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.