tiistai 15. syyskuuta 2009

Viikonlopun puuhiaLauantai meni iltapäivään asti sängynpohjalla kivun kanssa. Siitä kun tokenin, niin kauppareissulla noukimme roskalavalta bongaamani purkutiilet. En voi välttää kiusausta kurkistaa roskalavoille ohi kulkiessa. Pitkään olinkin himoinnut vanhoja punatiiliä.
Vähän ovat kalkkipölyssä vielä.

Ruusupuskan alunen on piikkinen perattava. Pitkään olin haaveillut tälläisestä englantilaistyyppisestä ratkaisusta, joka tasaa kukkapenkin reunan ja peittää rikkaruohot taakseen. Voi olla että istutan jotain peitekasvia vielä juurelle.

Ja niin kuin kovin usein johti yksi asia toisen: Mies hakkasi halkoja ja koska puupino oli jo täynnänsä piti vajaan tehdä tilaa klapuille. Tulipahan siivottua sekin.

Sillä välillä Koira sai juoksennella sienimetsällä sukulaisten kanssa. Illalla oltiinkin kaikki zippi-väsyneitä ja vajottiin katsomaan Mammuttia. Ken on pitänyt Kimpassa, Lilja forever ja Fucking Åmål -leffoista viihtyy sohvalla tämänkin puolitoista tuntisen.

3 kommenttia:

 1. Ihanat tiilet. Et varmasti ylläty, kun kerron moisia himoinneeni jo pitkään....
  -pirkko-

  VastaaPoista
 2. Mutta noi on hianot ja teidän vajakin hohtaa uutuuttaan. Olen tottunut että vajat on jotenkin jämiä, joten toi näyttää oikein kodikkaalta. Ja onnea siivouksen johdosta!

  Etsiskelin ruokaohjeita ja törmäsin säilöttyihin vihreisiin tomaatteihin. Olit tainnut kyellä niitä aiemmin ja saitkin hyviä vinkkejä. Tässä vielä yksi (eri- tai samanlainen)

  http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Hillotut+vihre%C3%A4t+tomaatit/1135244640262

  VastaaPoista
 3. Pirkko: No nyt vaan roskalavoihin kurkistelemaan.

  Sade pesi tiilistä valkoisen pölyn pois ja nyt sulautuu reunus pihaan vieläparemmin.

  Valkoinen Persilja: Kiitos reseptistä, onkohan tämä sama jonka Muori jo laittoikin Miehelle sähköpostiin..

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.