sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Vanhoja asuja - uusia yhdistelmiäYstäväni teki minulle tämän virkatun helminauhan. Jokainen pieni virkattu pallo on täytetty vaahtomuovin palasella. Kärsivälisyyteni ei ikinä riittäisi moiseen. Voin jo kuvitella sen seuraavan päivän päänsäryn, kun olisin hartijat jännittyneenä nyplännyt pallukoita.

Sain nauhan jo hyvän aikaa sitten, ja käytinkin sitä silloin tällöin. Kuitenkin vasta nyt se on löytänyt parinsa tästä valkoisesta neuletakista. Koru on ihana kevyt ja niskan puolelta kulkee vain kevyt silkkinauha.


***

Muutenkin pitäisi taas myllätä vaatekaappi ympäri. Ehkä jollakulla on niin selkeät systeemit, että kaikki on näkyvissä (ja käytössä) kaiken aikaa, mutta minä tuppaan siivotessani tekemään löytöjä omasta kaapistani.

7 kommenttia:

 1. Ihanat helmet! Ja mikä parasta, kevyet. Sopivat valkoisen villatakin kanssa tosi hyvin.

  VastaaPoista
 2. Mulla kun ei ole vaatteita niin löydöt on harvinaisia :) Taidan pistää vaatteita enemmän kierrätykseen kun ostan uusia. Siitä koituu jokapäiväinen päänvaiva. Mitä uutta ja kivaa pistäisin tänään päälle...

  Tänne voi tuupata siivouksessa ylimääriseksi jääneet vaatteet- tosin ne taitaa olla vähän liian pieniä.

  Onnea etsinnöille, ellei muuta niin jotain tuunattavaa varmaan löytyy.

  VastaaPoista
 3. Jopas on kauniit helmet! Taidolla tehty. Minä tein todellisia löytöjä keväällä ja kiikutin suurimman osan niistä kierrätykseen. Nyt ei kaapista tosiaankaan paljon löydy. Aikas ykstoikkoistahan pukeutumiseni on ollut, mutta eipä sitä metsässä paljoa vaihtelua tartte.

  VastaaPoista
 4. ihanat helmet - ihana ystävä.

  Myös minä teen löytöjä vaatekaapistani tuon tuosta :)

  VastaaPoista
 5. Suloiset helmet. Luulen, ettei mullakaan kärsivällisyys riittäisi. Tai ehkä yhteen palloon, mutta sitten se on nähty :)

  VastaaPoista
 6. Anna: Niin, eivätkä paina kylkiluita takinalla, kuten isot helmet joskus, nämäkun painuvat littiin.

  Valkoinen Persilja: meidänhän täytyy pitää vaatteiden vaihtopäiviä. Vaikka olen kyllä niin huono hukkaamaan mitään...mutta sinultahan saisin aina takaisin jos tulen katumapäälle!

  Lissu: Rakastan vaatekaappini runsautta! Kyllästyn nopeasti, jos en saa vaihdella asusteita.

  Minttumaari: Näin on!

  Teija: jos jaksaisi tehdä kaksi saisi jo korvakorut!

  VastaaPoista
 7. Kylläpä onkin kullalla kauniit helmet, sanoo isäntä.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.