tiistai 19. tammikuuta 2010

OstetaanKotivalon blogista löytyi tälläinen kello, jota olen etsinyt koko sen ajan kun olemme täällä asuneet. Jos joku vain tietää mistä tällaisen saisin tai tahtoo tämän tapaisesta kellostaan luopua niin ostan sen. Numerot ovat erityisen kauniit. Ja väri, mutta muutkin värivaihtoehdot huomioidaan.

11 kommenttia:

 1. Enpäs osaa neuvoa, eikä edes ole kello mistä luopua. Kaihoisasti muistelen lapsuuden kodin keittiötä, jossa oli kuta kuinkin tuollainen kello.

  VastaaPoista
 2. Heh, hellyttävää nähdä oma pikku kellonsa täällä = ) Lupaan myydä sen sinulle jos löydän turkoosin/luonnonvalkoisen tilalle. Paitsi että tuo on niin priimakuntoinen, että saa nähdä = ) Mutta lupaan pitää silmäni auki, josko löytäisin sinullekin vastaavan...Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Huuto.nettiin suosittelisin heti katsomaan, haku-toiminto siellä on aika, no, sanalla sanoen toimimaton, mutta olen siellä näitä nähnyt, ja useita :)

  VastaaPoista
 4. Kirjailijatar: Noita on varmaan aikanaan ollut kodit ja mummolat täynnä! Laatukelloja.

  Kotivalo: hih! Kiitos avustasi

  Parolan asema: olin unohtanut koko huuto.netin. Kiitos vinkistä, ryhdyn surffaamaan siellä heti kun ehdin!

  VastaaPoista
 5. Tänään 22.1 näin vastaavanlaisen kellon Toijalassa/ Hietastentiellä (Tampereen lähellä)kirpputorilla hintana oli 18e. Siinä oli värikin sama ja muutenkin oli tosi siistissä kunnossa. Numerot myös melko samanlaiset, mutta vain 12, 3, 6 ja 9- muut ajat viivoilla.

  VastaaPoista
 6. Voih, voih, siellä sellainen ja minä täällä Helsingissä. Ei auta kun koittaa sitä huuto.nettiä, siihenkään en ole vielä revennyt.

  VastaaPoista
 7. Vanhempieni luona on tuon tyylinen kello. Pitänee kysyä, ovatko valmiit luopumaan omastaan :)

  VastaaPoista
 8. Hei!
  Kannattaa pitää silmällä Joensuulaisen Romuritarin nettisivuja www.romuritari.fi. Upea myymälä, julmetusti tavaraa ja nopea vaihtuvuus. Näin kesällä siellä viimeksi juuri tuon tyylisiä kelloja edukkain hinnoin. Olen käsittänyt, että kuljetukset hoituvat kätevästi ja halvalla Helsinkiin ja heille voi myös lähettää esim. kuvauksen tuotteesta, jonkalaisesta olisi kiinnostunut. Heiltä tulee sitten viestiä, jos vastaavanlaista ilmaantuu valikoimiin. Itse esim. onnistuin niillä konstein löytämään erään aivan ihanan vanhan peilin...

  VastaaPoista
 9. Voi tuollaista kelloa minäkin olen "metsästänyt" :) kuvan kello on kyllä tosi kaunis ja hieno!

  VastaaPoista
 10. Ei ole minullakaan tarjota sinulle tuollaista kelloa, mutta kiinnostuneena lueskelin neuvoja täältä. Vaikka itselläni ei ole nyt kellon puute, sillä tänään satuin löytämään omaan keittiööni sopivan.

  Toivottavasti olet parantunut!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.