lauantai 30. tammikuuta 2010


Tänään valmistui sänky ja petivaatteet
Nukkekodissa on kaikki hyvin. Siellä nuha menee ohi että hatshiu vaan. Siellä on remontti kesken, vain sänky valmiina, mutta kun valo sammuu kuuluu pimeästä hellä kuiskaus ja kädet kiertyy käsiin.

Nukkekodissakin on joskus vaikeaa. Silloin siellä tehdään yhdessä uusia suunnitelmia, valetaan uskoa toinen toiseen, puhalletaan yhteen hiileen ja katsotaan eteenpäin.

Nukkekodissa osataan elää hetkessä. Siellä muistetaan sanoa, että olet tärkeä. Siellä tiedetään mikä voima rakkaudella ja toivolla on.

10 kommenttia:

 1. Tuo pariskunta selviàà kyllà maailman kaikista myrskyistà.

  VastaaPoista
 2. Voi noita suloisia...hellyttäviä kuvia. On hauskaa, kun mittakaaava häiriintyy. Nukkekodissakin voi tosiaan olla joskus vaikeaa, hyvin sanottu. Meillä nukkekodissa asuvat pikkueläimet.

  VastaaPoista
 3. Todellisenmakuista tekstiä ja hellyttäviä kuvia! <3

  http://saanan.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 4. Saisiko sinne jollaintapaa tilaa yhdelle pienelle alivuokralaiselle? Voisin pakata kimpsut ja kampsut ja muuttaa tuonne...

  VastaaPoista
 5. Pirkolle hali heti alkuun!

  Lissu: Näin minäkin luulen.

  Kirjailijatar: Kameralla nukkekodista saa paljon enenmän irti. Perspektiivi tosiaan muuttuu kivasti.

  Saana: Nukkekodissa vain tunteet ovat totta!

  Valkoinen Persilja: Muuta kimpsu ja kampsu on syytäkin ottaa mukaan, täälä on vielä suhteellisen keskeneräistä. Mutta Nukketalo on kuin Muumitalo. Ovi on kaikille auki eikä sitä lukita edes yöksi.

  VastaaPoista
 6. Oih, sielläpä on kaikki ihanasti. Miehen olet vissiin halunnut pitää anonyyminä, kun ei katso kameraan lainkaan ;)

  VastaaPoista
 7. Kapsäkki odottaa jo ovella, otan muutaman tyynyn ja viltin mukaan sekä tietenkin pullon muumijuomaa. Voidaan sitten istua ja turista mukavia...

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.