sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Illalla -yksityiskohtia


Suomi kohtaa Sveitsin -onko asetelma reilu?

Adidas tai ei, palautumiselle on varattava oma aikansa...

Ai jotain sienipiirakkaa? Mun lautaselle valikoitui nämä.

Pusuja kaikille!


Saimme uskomattoman juhlasään, joka helli meitä pitkälle iltaan ja vain hyttyset saivat meitä lisäämään vaatetta ja muistuttivat kuolevaisuudestamme!

Joku vanhemmasta vierasväestä, ihmetteli laidasta laitaan notkuvaa herkkupöytää. Sen kaikki viinit, juustot, raparperi-, paprika-, kinkku- ja kaalipiiraat, suolaiset ja makeat tuomiset, raikkaat hedelmät, marjat, salaatit ja herkut oli kukin huolella valinnut tai valmistanut, graavannut tai leiponut. Valikoima oli uskomaton, kun ottaa huomioon, että kutsussa luki vain epämääräisesti "tuothan yhteiseen pöytään jotain pientä mieluistasi purtavaa"!

Ilta oli yltäkylläinen, kiitos mielikuvitusrikkaiden vieraiden, juoksevien lasten, tavalla tai toisella teemaa totettaneiden kolmea sukupolvea edustavien fanittajien.

Ja kuten joka vuosi, toivoi isäntäpari voivansa olla
kaikkialla, kaikkien kanssa, yhtä aikaa.

5 kommenttia:

 1. Kiitos ihanista ikimuistoisita bileistä :) Kuten joku vieraista eilen tokaisi, jo pelkän puutarhan näkemisen takia pitää juhliin tulla!!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa ihanilta juhlilta!

  Minä naureskelen täällä aiemmalle postaukselle muistinmenetyksistä... =)

  Nyt varmaan on helpompi lepäillä kotona, kun kelit viilenivät!

  VastaaPoista
 3. Elämäni matkat: Keksin heti kolme ihmistä jotka voisivat olla sitä mieltä...

  Nonna: Oli ihan kummallista tänään herätä: talo oli viilennyt, maailma oli viilennyt. Heräsin ja ryhdyin kiertämään taloa ajatuksena sulkea ikkunat, mutta ei niitä ollutkaan auki kuin kaksi, ja silti talon lämpötila oli laskenut viisi astetta. No hyvää vaihtelua.

  Itse asiassa mun oli helteiden tultua helpompi levätä, kun kuumuus veti veteläksi. Nyt olen tunnustellut oloani ja aion tiistaina kysyä lääkäriltä, josko voisin mennä loppuviikoksi töihin koittamaan!!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa juuri sellaisilta juhlilta, joissa on ihana olla. Ei turhaa hienostelua, vaan yhdessä oloa ja riemua siitä.

  Tuo saunanpesuniksi aiemmin oli ihan ykkönen :)

  VastaaPoista
 5. Kirjailijatar: kuulostaa ehkä hassulta, mutta minäkin tahtoisin tällaisiin juhliin! Kun on emäntänä, niin havainnoi vain emännän silmin, eikä loppujen lopuksi tiedä, millaiset ne juhlat nyt sitten oli!

  Luulen että olen kerran ollut tälläisissä isoissa puutarhajuhlissa, Tampereella vanhassa puutalossa. Olin varhaisteini ja oli kauhean jännää olla yömyöhään aikuisten juhlissa..

  Siellä oli kyllä jotain mitä meillä ei ollut, teltta jossa elävää musiikkia. Muistan vieläkin, että joku rämpytti "suuret setelit" kaikki sai laulaa.

  Mutta tänä vuonna meillä oli laulua kaksi äänisesti. Kiitos siitä vielä E ja V!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.