sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Naapurissa9 kommenttia:

 1. Oihh, MUN Eesti.. muutaman päivän päästä myös sinne!

  Ihastuttava huvila..

  VastaaPoista
 2. Luoja, mikä kaunotar tuo vihreä huvila!!!!!

  VastaaPoista
 3. Mitä tuhlausta, että noiden huviloiden annetaan rapistua!

  VastaaPoista
 4. Anni: Sinun eestisi on kaunis! Nyt kun olen ylittänyt riman lähteä Tallinnaan ja huomannut miten helposti sinne pääsee, olenkin käynyt siellä joka kesä. Tällä kertaa käytiin työporukan kanssa. Viimekesänä vietimme päivän Tallinnassa ennekuin jatkoimme Muhuun häihin ja sitä edelliisenä kesänä piipahdettiin baltian kierroksen jälkeen tallinnassa ohimennen.

  Outi: siinä se seisoi. lähes keskustassa, lähellä satamaa, ja katseli maailman muuttumista.

  Kultsin kämppä: sanos muuta! Ja jurmala se vasta sydäntäriipaiseva onkin kaikkine hienoine pitsihuviloineen, joista kukaan ei pidä huolta! No joistakin jo onneksi pitää, mutta kallista se on ja aikaa viepää. uudenhan saa pykättyä puoleen hintaan ja vuodessa. Tällaisia vanhoja hoidetaan loppuelämä... Mutta kyllä niitä sitten rakastetaankin!

  VastaaPoista
 5. Mäkin taisin kiinnittää huomioni tuohon huvilaan viime reissulla. Tallinna on kyllä kiva paikka!

  VastaaPoista
 6. Vai Tallinnassa, luulin Viipuriksi.
  Upeat kuvat!

  VastaaPoista
 7. Koko Baltia on aarteita tàynnà. Ja tuo Jurmala tosiaankin. Kun olisi sàkillinen rahaa (lateja) ja mahdollisuus ostaa niillà yksikin huvila kunnostettavaksi!

  VastaaPoista
 8. Teija: minäkin katsellut sitä joka kerta.

  Liivia: viipurissa en ole ollutkaan, mutta menisin kyllä. Taidan laittaa toivelistalle!

  Lissu: kolme kesää sitten kun siellä olimme niin sellaisella remppaintoisella porukalla kun ajelimme, niin oli kyllä vaarana, ettei tultu talonkanssa takaisin. Jos ihan pienen ja rupuisen olisi pankki meille porukalla mahdollistanut, mutta milläs sitä jaksaisi siellä kaydä laittamassa kuntoon!

  VastaaPoista
 9. Voi tuo kahvila jäi testaamatta keväällä sen pihalla piipahtaessani ja kaiholla jäin sitä miettimään. Ensi kerralla Tallinnassa käydessäni menen varmasti. Viipurissa kävimme viime kesänä ja kovasti oli muuttunut, parempaan suuntaan, kivoja kahviloita ja tietysti Aallon hieno kirjasto, joka oli kylläkin vielä aika surkeassa kunnossa, mutta kovasti sitä remontoitiin.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.