sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Tyttöjen juttuja




Pallon sai valita värin ja tuoksun perusteella.



Vietimme eilen tyttöjeniltaa kevyen liikehdinnän,
tottakai yhtä kevyen) kakkukahvin, punaviinin, hieronnan ja saunan merkeissä.

Alkajaisiksi Essi ohjasi meille Chiball*-tunnin puutarhassa. Tunti hujahti nopeammin kuin yksikään aikaisempi ohjattu tunti. Välillä läimittiin hyttysiä ja hätisteltiin palloista kiinnostunutta spanielia loitommalle, joten kerrankin vältyin täydellisten puhtaisen liikesarjojen tavoittelulta kuin huomaamattani. Pienen tuoksuvan pallon kanssa liikehdintä taisi olla lähes meille kaikille uusi kokemus. Minulle ei takuulla viimeinen.

Kahvittelun aikana Outi kertoi meille hyvinvointiamme lisäävistä Aloe Vera -tuotteista - ja antoi meidän läträtä voiteilla, meikeillä ja maistella mehuja.
Jatkoimme saunoen, syöden ja hemmoteluhieronnoin ja illan mittaan ehkäisimme vanhenemista, liikakiloja, syöpää ja masennusta myös juomalla punaviiniä -ja vähän muutakin. Ilta venähti kahteen, mutta mikä parasta, tänään on ollut silti energinen ja autuas olo.

Miehen kohdalla ei voi puhua energisyydestä. On eilinen jalkapalloturnaus juhlintoineen vienyt voimat. Aloin puoli kuudelta aamuyöstä soittelemaan perään, kun huomasin viereisen tyynyn olevan yhä tyhjä. Puhelin soi alakerrassa ja löysin kaverin eteisen penkille uuvahtaneena. Kuvittelin saaneeni ravisteltua hereille, ja kömmin sänkyyn. Puoli toista tuntia myöhemmin oli kaveri valahtanut pitkin pituuttaan lattialle takki visusti kiinni ja kengät yhä jalassa. Koska lie oli valunut lattialle, riisuin kengät ja availin takkia, mutta päättelin, että mukavampi että kuorsaa siinä, kun kerran hyvin näyttää uni maistuvan. Yhä näyttää maittavan. On päässyt jo sänkyyn asti.


Mies rentoutuu aamuyöstä tavallaan.




*Chiballissa yhdistyvät perinteinen kiinalainen lääketiede, Taiji, jooga, Pilates, Feldenkrais ja syvärentoutus. http://fi.wikipedia.org/wiki/ChiBall

20 kommenttia:

  1. Ai pahus. Mua sattuu ohimoon kun kuvittelen miltä tuossa lattialla makaavassa pääkopassa tuntuu esimerkiksi nyt.
    Kauheeta toi jalkapallo. Tommoseksi vetää ihmisen. Ihan vempulaksi.

    VastaaPoista
  2. Etkä kuulosta edes yhtään ärsyyntyneeltä!Minä en tuohon pystyisi.
    ja aamustondiskin näyttäisi olevan. On mies varmaan iloissaan, kun olet kuvannut...hih! urheilu on vaarallista...

    VastaaPoista
  3. tuo on kyllä niin hieno itämainen matto että!

    VastaaPoista
  4. Piilomaja: Sanos muuta, mutta hää ei saa koskaan päänsärkyä, on vain veto pois. Joo se on just se paheellinen jalkapallo, kun saa ihmisen huonoon kuntoon!

    Anonyymi: Höpsis, mistäs minä ärtymään, jos mies kerran elämässään vähän juhlista uuvahtaa, kun on kotiin astikin selvinnyt!

    Liivia: Sinä jaksat ihailla tätä mattoa. Mutta tässä se onkin matto paikallaan. Kaksi kymmentä vuotta Mies tätä isovanhempiensa mattoa olikin kuljetellut muutosta toiseen ennekuin löysi paikkansa.

    VastaaPoista
  5. Tätähän tämä on elämä :) mun mies on ajallut 10 ratikalla aikanaan päättärien väliä muutaman tunnin -onneksi oli osunut naapuri aamuyöstä kyytiin toi nukkumaan kotiin... Sinä sait onneksi kotiin kuitenkin nukkumaan suoraan !Naisten illat on ihania hemmottelusessioita.mukavaa kesää edelleen sinulle!

    VastaaPoista
  6. Niin ne miehet ja naiset juhlivat tahoillaa, hieman eri tahtiin :) Voi veliläinen -ei taida toviin maistua potkupallon peluu. Hauskoja nuo teidän tuoksuvat pallerot...

    VastaaPoista
  7. Tuoksuvia jumppapalloja? Haloo!!Mies varmaan lähti juosten futista katsoon...
    Äärimmäisen urheilullinen suoritus. 10p ja papukaija merkki.
    Vain kaikkensa antaneet kaatuvat maaliviivan jälkeen.

    VastaaPoista
  8. Kuulostaa niin suloiselta viikonlopulta! Tuollainen hemmotteluviikonloppu vetoaa minuun.

    VastaaPoista
  9. Maria: Olisi siinä voinut ratikkakuskikin vähän käydä herättelemässä. Tuolla pikkukylissä varmaan käydäänkin ravistelemassa päättäreillä, mutta helsingissa kuskit koittaa varmaan vaan selviytyä jotenkuten kaikista kummallisista matkustavaisista. Mitä kummallisimpia miesten yötoikkarointitarinoita olen minäkin tyttökavereilta kuullut.

    Valkoinen persilja: juuh, sellainen sopivan hentoinen hajuvana seuraili liikettä, kun palloa kuljeteltiin. Meinasin kyllä purskahtaa nauruun kun nostin katseeni palloon ja näin kirvojen takertuneen siihen, hypänneet pihapuusta. Tosiaan, palloilimme tahollamme vähän eri lailla me naiset ja nuo miehet!

    Janne: ei mennyt katsomaan, vaan itse pelaamaan! Tosiaan, hauska vertaus tuo maaliviivan jälkeen kaatuminen, luin miehelle ääneen ja nauratti!

    Thilda: Hemmottelua tarvitaan. Ja vielä mukavampi näin porukalla

    VastaaPoista
  10. Ootte selvästi molemmat rentoutuneet!
    Meilläkin miehellä oli virkistäytymispäivä viikolla, seuraavana päivänä nousi sängystä viiden jälkeen iltapäivällä :D Minusta kiva, että välillä käy jossain!

    VastaaPoista
  11. Mukavalta kuulostaa tuo tyttöjen ilta! Minä muuten olen aivan hurahtanut noihin Aloe juttuihin, juon mehua ja käytän rasvoja, jotka sopivat ainaskin minun ongelmalliselle iholle paremminkuin mikään muu...

    Niin ja täytyyhän sitä aina välillä hieman rentoutua ;)

    VastaaPoista
  12. Hih, ihana! Näitä juttuja on meilläkin käynyt, ja täytyypä sanoa, että emäntäkään ei ole aina jäänyt kakkoseksi ;)

    Tyttöjen ilta kuulosti tosi kivalta!

    VastaaPoista
  13. Siinä onkin tyttöjen ja poikien illan eroa kerrakseen ... ;)

    VastaaPoista
  14. Kyllä nauratti tuo kuva. Siinä on autuas juhlija :) Jos pääsee kotiin asti ja itämaiselle matolle saakka nukkumaan, on kaikki kertakaikkisen hyvin.

    VastaaPoista
  15. Tyttöjen ilta kuulostaa mukavalta. Chiball tuntui minusta ensimmäisellä kerralla hivenen oudolta, mutta toinen kerta avasi hommaa jo enemmän. Kukahan mahtoi keksiä hajustaa pallot, oli se aika hyvä keksintö ;)

    VastaaPoista
  16. Jonna: Joo, tästä on puhuttu täälä ennenkin miten tärkeetä on, että käy erikseenkin tuulettumassa.

    Piia: minä vasta aloittelija Aloerintamalla, mutta suosikki tuotteita olen jo löytänyt. Mm myrkyttömästä dödöstä ja hammastahnasta en luovu!

    Teija: Juu, en minäkään, mutta ei mennä siihen ;)

    Aurinko ja kuu; no tällä kertaa, juu, vaikka palloteltiinkin molemmat tahoillamme.

    Kirjailijatar: sanos muuta -ja kun kännykkäkin on vielä vierellä ja lompakko tallella!

    VastaaPoista
  17. Satu: Ai, olet koittanut! Mustakin se vienoinen tuoksu oli mukava lisä. Hmmm, ehkä idea tulee jostain kaukomaista, joissa liikkeet, tuoksut ja värit ovat usein tarkoin harkittuja kokonaisuuksia.

    VastaaPoista
  18. Voih kuinka ihana tyttöjen ehtoo <3

    Ja mieheltä upea suoritus, kotiin asti!

    pirkko

    VastaaPoista
  19. Mulle on tuo chiball tuttu vuosien takaa ja kiva se on! Varsinkin kunkin on osaava vetäjä tunnilla!

    Sulla kuulostaa olleen aivan ihana ilta, miehesikin ilta on varmaan ollut mukava johonkin pisteeseen asti! =)

    Terkkuja väsyneelle!

    VastaaPoista
  20. Pirkko: mies on nyt kyllä saanut niin paljon huomiota ja kehuja kyseenalaisella tempauksellaan, että taitaa ottaa tavaksi!

    Nonna: En tiennytkään, että sitä on voinut harrastaa niin pitkään Suomen kamaralla! Meillä oli hyvän ohjaajan lisäksi ihana taustamusiikki.

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.