torstai 10. kesäkuuta 2010

VaiheillenOlen kummallisessa välitilassa ja kaikki mitä teen on vähän puolittaista.
J:n ylioppilasjuhlat (kuvassa) on juhlittu kun taas kesän juhlat ovat vasta suunnitteilla. Kutsuja tulee ja menee. Lattiaremontti on valmis kun taas wc-remppa ei ota käynnistyäkseen. Tänään taas lykkäsimme Bauhaus -reissua. Yläkerta yhä vähän huiskin haiskin, enkä meinaa saada sitä laitetuksi kun puutarha imaisee minut töistä tullessa, jonka jälkeen kaadumme DVD:n ääreen. Sielläkin vain vähän sieltä täältä riivin. Jos minulta kysytään niin kesäkin on vähän puolinaista, kun takki päällä pitää aamulla lähteä ja vasta päivällä voi vähän keventää.

Mieskin on puolikuntoinen: tuntee kesäflunssan hiipivän ja lauantaina pitäis maraton juosta. Minuakin alkoi tänään kesken päivää kuvauksissa nuuduttaa. Minä voisin pienen flunssan tähän väliin vielä hyväksyäkin, mutta mies on treenaannut poskensa kuopille kuluneen kevään aikana. Pysy poissa pöpö, pysy!

5 kommenttia:

 1. Nyt on nuukahdus Oloa liikkeellä!Mullakin tänään ollut "vetoveks"-olo ja kuopus ja poika niiskuttavat ja yskivätkin.Kuuma teetä ja villasukat jalkaan vaan niin helpottaa.Kesä keikuttelee kuin kevät lämpönsä kanssa.Voimia ja lämpöisiä ajatuksia sinulle loman odotukseen!

  VastaaPoista
 2. Maria: sepäs se voikin olla, tää lomanodotus, että vähän höyryillä mennään ennen vapautta, vaikka energiaa on tuntunutkin riittävän, niin olisko henkisesti vähän sellainen sinnepäin meininki... Eikös se ole sellainen tunnollisen oppilaan merkki, että kun loma alkaa niin flunssa puskee? Toipumisia!

  VastaaPoista
 3. Just niin !Että odotetun loman aloittaa yleensä jokunlainen "räkis" tai joku muu riuduttava tauti ( sanoo kuopukseni ,joka kärvistelee edelleen ainoana perheessämme joka ei ole nuhan takia nähnyt vauvaa ihan oikeasti!!tätä hän jaksaa huokailla) Jos tulet kipeeksi -tule vaan vähän :) toivon sydämestäni eilentänäänhuomenna-halit!

  VastaaPoista
 4. Juu, meilläkin alkoi kesäloma sairastellen, mut onneksi ei maratooneja tiedossa. Toivottavasti pöpöt pysyvät kaukana teidän reviirilta :)

  VastaaPoista
 5. Maria: tulin "vain vähän" kipeäksi, olen ihan toimintakykyinen mutta jäseniä jomottelee ja nenä pukkaa yöksi tukkoon. Mutta Miesparkakin on kipeä, juuri sen verran, ettei lähtenyt sateeseen juoksemaan 42 kilometriä. Hänen pulestaan harmittaa!

  Eve: toivottavasti pöpö on jo mennäkseen pois! Itse otin heti homoepaattista aconitumia kun tunsin ensioireet ja tyrkytin miehellekin joka aukaisee kyllä suunsa, vaikka ei uskokaan "että häneen toimii"

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.