keskiviikko 16. kesäkuuta 2010Koiranulkoiluttajatyttömme on livahtanut kesälaitumille ja alkajaiseksi osallistuu kolmeen erilaiseen viikon päiväleiriin. Koira sekoaa onnesta, jos näkee tyttöä tai perhettä puistossa tai kauppareissulla. Sillä on selvästi jo ikävä. Minäkin katson kaiholla viimeistä liitutauluun raapustettua viestiä.

Omaa koiraa ovat miettineet. Saas nähdä saammeko enää syksyllä pitää tyttöä.

***

Viimevuonna kirjoitin tästä enemmän täällä.

8 kommenttia:

 1. Voi täällä olis ulkoiluttaja ja hoitaja nuori mies-jolla hirmuinen hauvakuume.

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanaa kun on tuollainen mukava ulkoiluttajatyttö! Täälläkin podetaan ihan hirmuista koirakuumetta(varmuudeksi passiivissa, koska mies ei ole ihan vielä lämmennyt = ))...Olen jo kirjoitellut kasvattajille, salaa tietysti...

  VastaaPoista
 3. Meiltäkin löytyisi pari innokasta koiran ulkoiluttajaa! ;)

  VastaaPoista
 4. voi,voi, kovin olette kaukana. Onko teidän lapset ulkoiluttaneet kylän koiria?

  Tuo on kyllä ollut hyvä järjestely tuo ulkoilutus sekä meille että tytön perheelle, joka on saanut sillä lailla vähän kokemusta kartutettua lapsille.

  http://eilentanaanhuomenna.blogspot.com/2009/09/iloa.html

  VastaaPoista
 5. Taitaa hoitajasta tulla isona elàinlààkàri tms. Aarre.

  VastaaPoista
 6. Lissu: Juu, kovin on tarkka tekemään huomioita ja antamaan raportteja, jos mitään poikkeavaa koirassa huomaa. Vesikippo täytetään lähtiessä ja viimeisen päälle huolehditaan kaikesta :)

  VastaaPoista
 7. Ihana viesti :D pienet kaksossiskoni ovat naapuruston koirien ilo - ja kauhu. Ovat niin innoissaan, etteivät meinaa nahoissaan pysyä kun koiran näkevät, mutta vielä liian pieniä lähtemään yksin lenkille. Harjoiteltu on ja ehkä vuoden sisään saavat muutaman hoitokoiran :)

  VastaaPoista
 8. Tuollainen koiranulkoiluttaja onkin mahtava homma. Meillä onneksi koira voi olla yleensä miehen mukana töissä, joten sillä on seuraa ja ulkoilua keskellä päivääkin. Toivottavasti löydätte uuden ulkoiluttajan, jos tämä luottotyttö ei voi jatkaa.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.