maanantai 14. kesäkuuta 2010

Ylväät

Varjoliljat pullistelevat pihassa. En ole ennen ottanut niitä maljakkoon koko varressaan. Valkoinen on kuulemma harvinainen -sanoi ohikulkija viimekesänä. Poimin vain punertavaa. Tykkään niistä eniten nupussa.

10 kommenttia:

 1. Mää en taitaisi tunnistaa tuota. Nimi ainakin on outo. En liioin tiedä miltä näyttää kun nuppu aukeaa, mutta noin kiinni se on ainakin hieno.

  VastaaPoista
 2. Kaunis! Varjoliljoja täälläkin odotellaan kamera ojossa, niitä on levinnyt sinne tänne ruusupensaiden väliin. Tykkään niissä ehkä eniten kuitenkin siemenkodista talvella.

  VastaaPoista
 3. Meikäläinen muistaa istuttaneensa noita, mutta maasta ei ole sellaista noussut. Turkanen sentään!

  VastaaPoista
 4. Kauniit ylväät kukat ja niin ihana lamppu sinulla!

  VastaaPoista
 5. Hyvin sopii tuon lampun kanssa! Kiva kokonaisuus!

  Eikös nuo ole niitä, joihin liljakukot pesiytyy? Naapuri niitä aina nyppii pois!

  VastaaPoista
 6. Minä yritin vuosia saada noita ihanuuksia siirtymään pihaamme. Viime kesänä sain nauttia ensimmäisistä omista kukista. Vielä en raaski niitä poimia maljakkoon. Nuput ovat paljonpaljon pienemmät täällä meillä ukni sinulla. Nauti!

  VastaaPoista
 7. Piilomaja: se nousee karrelle kuin muutkin liljat -laitan kuvia puutarhasta kun ovat auki!

  Anni: Täälä leviää aika hyvin myös! Nypin maljakkoon ne jotka "kasvaa väärään paikkaan" Tosiaan siemen kodat on kauniita. Olen kerännyt niitäkin kransseihin syksyllä.

  Outi: ehkä maa on väärää tyyppiä. mä luulen etä meillä on aika hapan vanha metsämaa. Tai sitten niillä vain kestää kuten mun unikoilla!

  Maria: minäkin rakastan lamppua. Siihen on vaihdettu kuvut moneen kertan ja nyt on eriparikuvut, kun onnistuin taas rikkomaan toisen. Ollaan alettu tykkäämään eriparisuudesta.

  Nonna: koputan puuta! Meillä ei ole liljakukkoa, se kuulemma onkin vihonviimeinen riesa!

  Rva Piom´ni: no mutta nyt kun sait ne vauhtiin alkavat levitä itsellään!

  Eve: kiitos, tykkään kans noista herkistä "pitkäkauloista"

  VastaaPoista
 8. Tuollaisia kukkia en ole ennen nähnytkään. Kauniita.
  Minusta on ihanaa kun saa kerätä pihalta kukkia maljakkoon, ei tarvitse maksaa omaisuuksia kauneuden takia.
  Teillä on ihana keinutuoli.

  VastaaPoista
 9. Solen: varsinkin keväällä ja syksyllä riittää kerättävää. Nyt on vähän sellaista taukoa, ei kuki kuin nuo puuvartiset alppiruusut, rodot ja sireenit. Keinustuoli on kaverin kirpparilöytö. Hän totesi sen sopivan paremmin meille, ja ostin näkemättä!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.