tiistai 31. elokuuta 2010

Rappu

Sain viikonloppuna palat paikalleen. Helpottavaa saada työmaa pois eteisestä ja vaarallinen työkalu ja materiaaliröykkiö pois rappuja tukkimasta. Saumaslaatiksi olen ajatellut tumman harmaata.

22 kommenttia:

 1. Siitä tulee niin hieno. Tuota pitkin voi astella suoraan Kreikkaan!

  VastaaPoista
 2. Persoonallinen rappunen! Itse olen yhden tarjottimen saanut mosaiikista koottua ja siinäkin oli tosi kova homma, joten ison työn olet tehnyt!

  VastaaPoista
 3. Hih, toinen Teija täällä hei :)

  Rapusta tuli tosi hieno!

  VastaaPoista
 4. Kylläpä on hieno... meilläkin odottaa kellarin kamala betoniportaikko parempaa elämää... pitäisköhän ottaa mallia...?
  Se tosin mietityttää, että miten tuo kestää... alituisen astumisen... nythän voin seurata asiaa sinun blogistasi ;)
  Kaunis on!
  Itse tein mosaiikista lastenhuoneen ikkunalaudan edelliseen kotiimme...kaupunkikotiin, jossa oli ikkunalaudat. Siihen tuli valtava osanssi aurinko.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Vastaan yhteisesti: Jotain ikuista kesää tähän hain ja ilmeisesti sain, jos tulee mielikuva, että suoraan kreikkaan voi astella.

  En tiedä millä tekniikalla ovat tehneet muinaisten salien mosaiikkilattiat, mutta ovathan nekin ole korjailematta kestäneet satoja vuosia.

  Alla on kova ja joustamaton betoni, väliin tulee saumausaine. Voi olla, että levitän päälle vielä akryylimassan, kun muutama pala tuntuu tökkäävän ikävästi pinnasta...ei sitten tartu sukka tai mikä pahempaa tule pipi paljaaseen jalkaan.

  VastaaPoista
 6. Kerrassaan upealta näyttää! Minun pitäisi huvilalla päällystää mosaiikillä rottingista tehdyn pöydän lasi. Kuvasi voisi sopia sinnekin. Saanko varastaa sen?

  VastaaPoista
 7. Vekarus: varasta pois! Ideat on tehty varastettaviksi, kierrätettäviksi ja jatkojalostettaviksi. Pohdin ensin, että olisin laittanut jokaiseen aaltoon eri ötökän. sudenkorennon kavereiksi koppakuoriaisen ja muurahaisen tai ampiaisen, mutta jotenkin tuli rauhallisempi näin.

  VastaaPoista
 8. Siità tulee hieno ja harmaa vàri antaa sudenkorennoille lisàà muotoja.

  VastaaPoista
 9. Uppoudun juuri lukemaan ja katselemaan kotianne lehdestä ♥

  VastaaPoista
 10. Kotivalo: kiitos!

  Lissu: näin mekin Valkoisen Persiljan kanssa päättelimme! Perusvalkoinen olisi "hukannut" siipien palojen muodot.

  Siina*K: kiitos Siina, juuri eilen Mies kyseli, että koskas se meidän koti tulee lehteen ja minä siihen, että toivottavasti ei ole jo ollut kun en ole seurannut. Mutta että luulen että JOKU olisi huomannut ja vinkannut minulle...Sinä olit nopein!

  VastaaPoista
 11. Juu, täällä myös juttu luettu. Hienoja kuvia, siis oikeesti!! Meni hetki ennen kuin tajusin kenestä kyse. Miehen kotikaupunki paljasti = )

  VastaaPoista
 12. Kotivalo: Kaikkea minäkin olen Miehestä vuotanut ;) Tykkäsin itsekin kuvista ja taitosta. Oli tällä kertaa graafikkokin valinnut mieleiseni kuvat.

  VastaaPoista
 13. Portaasta tuli kyllä hieno. Taidan pyörtää mielipiteeni noista mosaiikeista :D

  VastaaPoista
 14. Jälleen kerran olen toteuttanut sellaista, mistä olen haaveillut <3

  VastaaPoista
 15. JOnna: sehän on paras kiitos!

  Pirkko: enää käytännön ongelmat jäljellä. Akryyli on kuulemma tappavan liukas pinnoite, ja nyt on muutamia piikikkäitä paloja tököttämässä. Harrastekaupan myyjä suositteli vesihiontapaperia tai mikä säästää kättä (kun pyörittelin silmiä) hiomakiveä porakoneeseen. no sellaisesta on varmaan iloa tulevaisuudessakin.

  VastaaPoista
 16. Aivan mielettömän ihana rappu!!! t:Hanna Kuopiosta =o)

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.