keskiviikko 4. elokuuta 2010

Takaisin

Takaisin ei mistään. Kunhan vieraannuin. Tuli blogijumitus. Kirjoittamisen rytmi katkesi ja yhtäkkiä olikin vaikea hypätä kyytiin ja päättää mistä aloittaa. Kun on ollut jopa liikaa mistä kirjoittaa. Kesälomaa, tapahtumaa, ystäviä, mökkireissua ja vähän purjehdustakin. Mutta, mikä tärkeintä, on vain oltu. On ollut aikaa ajatella. Hiljakseen.Vähitellen takaisin arjen rattaaseen. Kesä jatkuu vielä täytenä ja iltaisin ehtii kaikenlaista. Ja muutamia lohtulomapäiviä on vielä säästössä syksyyn.

13 kommenttia:

 1. Kiva kun olet takaisin! Itselläni oli samanlainen fiilis viikon loman jälkeen, ei inspista.. ei tiennyt mistä aloittaisi.
  Herkkia, jotenkin surumielisiä, kuvia yöperhosestä!

  VastaaPoista
 2. Ihan samoin sanoin, tervetuloa takaisin! Voisin täysin allekirjoittaa tekstisi, tauko tekee hyvää mutta kivahan tänne on palata;-).

  Mukavaa viikkoa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 3. Hän on täällä, ei tarvitse olla enää huolissaan. Perhonenkin on jumiutunut...

  Kiitos vielä mukavasta ja maittavasta turinahetkestä :)

  VastaaPoista
 4. Ollos tervehditty kaikki! Kyllä oli mukava avata pitkästä aikaa aamulla kone ja blogi ja katsoa onko tipahdellut kommentteja. Kiitos teille, aamuni tekijöille!

  VastaaPoista
 5. Oleminen on tärkeää. Ihan vain oleminen. Eikä aina jaksa olla blogi-ihminen.

  Pidän näistä kuvista, vangiksi joutuneista perhosista.

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 6. Olin odottanut sinua.Lämpöinen ajatus!

  VastaaPoista
 7. Tuttuja turinoita, nimimerkillä "öööh itselläni kolme merkintää heinäkuussa?". Kauniita kuvia, ylimmässä näkyy tosi kauniisti jalat.

  Tervetuloa takas!

  VastaaPoista
 8. Kirjailijatar: blogi-ihminen, hui! Onko se oikea ihmis´nen ollenkaan ;)

  Maria: Hauska saada teidät kaikki ja näin moni jo heti ensinmäisenä päivänä takaisin!

  Maijja: kolme sitäkin mielenkiintoisempaa sinulla siellä!

  VastaaPoista
 9. :-) voi kiitos! Oikeasti tärkeät sanat. Blogihiljaiseloon liittyy minulla aina tietty pelko, tai ei pelko vaan paha tunne, että pian ei enää kukaan tule enkä enää koekaan saavani siitä samaa mielekkyyden tunnetta, kuin innostuneimmillani saan. Äh, kirjoitettuna tuo näyttää jotenkin säälittävämmältä kuin kuitenkaan tarkotan.

  (hyvä kommentti sulla kirjailijattarelle; onko ihminen ollenkaan :D )

  VastaaPoista
 10. hei olet palannut! Kivaa, mietinkin jo, että mihin olet kadonnut :)

  Minullekin tulee silloin tällöin blogiuupumus, silloin pitää vain ottaa omaa aikaa, muuten voi käydä niin, että blogista tulee toinen työ ja se ei, varmaankaan, ole kenenkään motiivi pitää blogia.

  VastaaPoista
 11. Maijja: Kaikki vähänkin pidempään kirjoittaneet bloggaajat tietävät omasta kokemuksesta, että kun se tunne tulee on otettava irti. Kummasti sitä lukijat sitten löytää takaisin, ja itselleenhän sitä pääasiassa kirjoittaa, vaikka kommenttien peili on todella mukava lisä.

  Solen: juuh. loman alussa tuli juuri tunne, että nyt jos en pausaa niin työstä rupee käymään ja väkinäistä juttua. Kesä hiljaista aikaa blogirintamalla mielestäni muutenkin, yksi jos toinen on jossain pöheikössä, vaikka suuri osa varmaan pääsee mokkuloineen nettiin jo mökiltäkin.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.