keskiviikko 11. elokuuta 2010

Tänä vuonna
Olkihattu, lippalakki, ruusuke ja huivi. Pirtanauha, seppele, peruukki, viikinkisarvet, turbaani, silinteri, mikkihiirenkorvat ja jopa jumppatossu kelpasi päähineeksi tämän vuoden juhlateemalla. Seitsemisen kymmentä pientä ja isoa juhlijaa täytti kotimme hatuilla lauantaina. Oli mahtavaa istuskella ulkosalla aamuutunneille asti. Se hirmuinen ukkosmyrsky saapui onneksi vasta seuraavana päivänä.

Kuvia on käsitelty jotta juhlakansa saa pitää anonyymiteettinsä.

11 kommenttia:

 1. Takkar emännälle ja isännälle jälleen hyvistä ja maittavista pippaloista :)

  Ja oliko tuo mustapukinen kiharapäinen naapurinpoika vai ei?

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä mukavalta. Juhlat ovat aina kivoja :) Ja tuollainen kiva teemakin.

  VastaaPoista
 3. Aikamoiset pippalot olleet kun poliisitkin on paikalle saatu :) Darth vader on mahti :) Onko sillä perunankuorimishanskat kädessä?

  VastaaPoista
 4. Valkoinen Persilja: teidän pariskunta on kullä ehdottomasti uteliain tietämään kuka mystinen mies oli!

  Kirjailijatar: Jotain hauskaa se teeme mukaan tuo, vaikka olemme pyrkineet siihen etei pukeutumisesta tulisi kellekkään kynnyskysymys.

  Solen: Darth Vader perunankuorimishanskoissa olisi kätevä! Poliisi tuli ennakko kutsulla. mitän draamaa ei näyttävää sisääntuloa lukuunottamatta tapahtunut.

  VastaaPoista
 5. Ihailen! KAdehdin!
  Olisin halunnut olla mukana!

  Pääsenköhän ikinä noin isoihin juhliin? Miksei kukaan järjestä? (Miksen itse? - enhän mää kyllä taida edes tuntea noin paljn ihmisiä!!)

  VastaaPoista
 6. Ihailen! KAdehdin!
  Olisin halunnut olla mukana!

  Pääsenköhän ikinä noin isoihin juhliin? Miksei kukaan järjestä? (Miksen itse? - enhän mää kyllä taida edes tuntea noin paljn ihmisiä!!)

  VastaaPoista
 7. violet: itse asiassa kadehdinitsekkin vähän sitä että saisi olla isoissa juhlissa joskus vain vieraana. ISäntäväkenä on oltava skarppina, vaikka hauskaa onkin! Mies keksi nämä juhlat juuri siksi, että "kukaan ei koskaan" järjestä näin isoja bileitä. Ja meillekin se on mahdollista vain koska on riittävän paljon tilaa ja juhlat tehdään suureksi osin nyyttärikestiperiaatteella.

  VastaaPoista
 8. Kyllä se tietyn tilan tarvitsee ja mieluiten myös sitä ulkotilaa...eli ei onnistuisi täällä.

  Niin, kukaan ei järjestä. Jos jotenkin kimpassa voisi...vaikka vuokratussa paikassa...

  VastaaPoista
 9. Voilet: niin siinä olisi ajatusta, jos vaikka kymmenen kaveria kurtsuisivat kaikki omat ystävänsä ja jakaisivat tilan vuokran!

  VastaaPoista
 10. Ihastuttavan näköinen tunnelma teillä on ollut! Saithan kutsukiitosmeilini? Meidän viikonloppu meni tosiaan viime hetken kaaosta hoitaessa. Piti tyhjentää yksi mökki kaikesta irtaimistosta ja sanoa kaikille hyvästit. Ei ollenkaan noin hauskaa.

  Vuosi sitten me järjestettiin sadan hengen pippalot yhdessä viiden pariskunnan kesken ja jaettiin juhlapaikan vuokra keskenämme. Ja hauskaa oli, veikkei kaikkia vieraita oikein tuntenutkaan. Eikä meillä ollut edes mitään järkevää syytä juhlintaan, kunhan vain halusimme bilettää elävän musiikin tahdissa ja kauniissa talossa.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.