maanantai 9. elokuuta 2010

Suloista

Fredrikinkatu 55:ssä maistiaiset kadulla imaisevat sisään. Kauppa on varsinainen stimulanttipiste kaikille aisteille. Tuoksu on mieletön ja silmä lepää hienostuneessa sisustuksessa. Hyllyillä kymmenittäin hienostuneita makuja. Niistä saa unssimitalla valita makuja paperipusseihin, joihin myyjä kirjailee nimet käsin.

Suosikkini on Piña Colada. Sitä tässä litkin, vietän vapaapäivää ja sulattelen lauantain juhlaa.

15 kommenttia:

 1. Ounou! Mä kävelin pari viikkoa sitten tuon ohi autuaan tietämättömänä! Kyltin vaan huomasin... Vähänkö nyt harmittaa!
  Kävin pikkuveljen kanssa Aito Helsingissä suunnittelemassa kihloja ♥

  VastaaPoista
 2. siina*k: Suloinen ajatus sekin! Mukava kun voi tehdä tuollaisia juttuja pikkuveljen kanssa. Oletan, että hän se tarvitsi naisellista silmää vallintaan, mutta kero kumpi teistä menee kihloihin?

  VastaaPoista
 3. Veli ♥
  Mun kihloista on jo... 11vuotta :D

  VastaaPoista
 4. Suloiset pussukat ja purnukat. Itsekin viihdyn teehuoneissa mainiosti, ihana tunnelma.

  Kaikkea kivaa olette puuhailleet kesän aikana. Elokuvaa ynnä muuta jännää!

  Nyt oikein mukavaa syksyn odotusta!

  VastaaPoista
 5. Olen kahvi-ihminen, mutta tuo kauppa on vienyt minutkin mennessäni. Käyn perjantaina palkkapäivän kunniaksi hakemassa sieltä jotain itselleni ja jotain pientä siskolle ylläriksi.

  VastaaPoista
 6. Blogisi on ihana =) Yhä uudelleen ja uudelleen käyn kurkkimassa kadehdittavan upeita kuvia. Kuvaajalla on selvästikin silmää ja hyvä kamera! Kunpa minäkin osaisin =)
  T. Anne

  VastaaPoista
 7. siina*k: mukava kun lähdit makutuomariksi hälle mukaan!

  Teija: en ole eden tänne saanut raportoitua kesämme tapahtumista, mutta ehkä kertoilen muistoja takautuvasti, kun talven kylmyys jäytää. Nyt nautitan tosiaan vielä pitkä ja värikäs syksy, ennen sitä.

  Stela: minulle menee tilanteesta riippuen kahvi ja tee -jos on plaatutavaraa, ja täältä sitä saa :)

  VastaaPoista
 8. Voi tuo pikkuinen Teepuoti on aivan ihana!Käymme kolmannen tyttären kanssa siellä kahden kuin "karkkikaupassa".Ja se myyjä miten sivästi paketoi vaikka miten pienen ostoksen.Kuvat ovat kertovat kauniisti tunnelmasta siellä.Kahvi-ihmisen teeparatiisi:)

  VastaaPoista
 9. Intohimoisena teenjuojana tuollainen paikka olisi taivas! Harmi, että se on niin kaukana, ehkä sitten ensi helsinki reissulla.
  Miltä maistuu piña colada tee?

  VastaaPoista
 10. Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

  VastaaPoista
 11. Maria: kyllä paketoinnilla on merkityksensä. Minä jo ihan odotan seuraavaa visiittiä ja kauniita paketteja. Mikä parasta eivät ole monenkertaisiin muoveihin pakattuja...ja onhan siinä jotain kun paketti tehdään juuri sinulle.

  Solen: piña colada on hentoisen ananakseen menevää mustaa teetä jossa muitakin yrttejä. Taisi olla Malvaakin. Jumalaisen ihanaa sekä lämpimänä, että kylmänä!

  JanuskieZ: I believe that the right peopple will find here anyway!

  VastaaPoista
 12. Kiitos vinkistä! Tuonne täytyykin pikimmiten suunnistaa :)

  VastaaPoista
 13. Wouh!
  Ei oo totta, tällänen liike! Pakko mennä ensi kerralla!! Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.