keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Ka oli vähän kevättä rinnassaJouduin ruuvaamaan korvatulpat aamuviideltä korviin. Muuan talitiainen oli riemastunut keväästä. Aamuyöstä pakkotahtinen liverrys kuulosti jotakuinkin ravebileiden konemusiikilta. Jos olisin kieltään osannut olisin ehdottanut sille, että hengittelisi vähän välillä.
En sitten herännyt herätyskelloon. Kello kahdeksan havahduin johonkin ja ampaisin sängystä kuin raketti ja ehdin kuin ehdinkin töihin noin yhdeksäksi.

PS. Huomasin tänään, että olen kirjoittanut teille 402 arkitarinaa. Kiitos, että olette maustaneet arkeani!

11 kommenttia:

 1. Hei! Yli neljäsataa postausta, hieno saavutus! :) Olen uutukainen blogiasi lukemasa, ja jutut vaikuttavat mukavilta. Mukavaa päivää! :)

  -Lisa, Pastel Coloured

  VastaaPoista
 2. Hieno tuolla tuo aiemmin tehtailemasi kello! Olet tosi taitava. Ihana sininen siinä. Ja voihan tintti, nauratti, sua ehkä vähemmän.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vaan itsellesi! Tätä blogia on niin hauska seurata, että melkein joka päivä pitää kurkata onko tullut jotain uutta.
  Jotenkin vanhasta muistan, että tuo vauvatouhu vähän herkistää aamuyön unia...
  Ehkäpä tinti ovat ennenkin pitäneet yhtä hurjia bileitä, et vain ole sitä kuullut. Matka äidiksi on täynnä yllätyksiä.

  VastaaPoista
 4. Kiva, että olet kirjoittanut :) Sinä olet nopea. No, minäkin lähden tarvittaessa vaikka kymmenessä minuutissa töihin, mutta en pidä kiireestä.

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Lisa, Kiitos Martta ja te kaikki muut -lämmittävää kuulla että jaksatte piipahtaa, huomaamatta on 400 tullut kasaan!

  Kaikenlaista murrosta kuten Anonyymi kirjoitti.

  Kirjailijatar: koululaisena äkkilähdöt oli melkein arkea, nykyään ei enää jaksa hosua ja varsinkin nyt aamut iisisti ja kuulostellen, missä tänään mennään...pahoin pelkään että tulevat vuodet tuo taas kiireaamut kuvioon.

  VastaaPoista
 6. Heh, mulla on samanlainen ongelma...talitintti tiukuttaa timmiin tahtiin aamuisin siinä viiden kieppeillä, mutta mulla on se ongelma, etten osaa niiden korvatulppien kanssa nukkua sitten ollenkaan. Varhaisia herätyksiä siis!

  VastaaPoista
 7. Intianminttu: mä en kans ennenosannut, mutta nykyään korvatulpat vakivaruste kun yötä poissa kotoa. Löysin sopivat pienet pehmoiset, niillä blokkaan maailman melut. Toivottavasti sullekin löytyis sopiivat, kyllä se vaan tekee matkustamisesta ja kaikenmaailman mökkireissuista niin huoletonta!

  Elämäni matkat: hyvä niin, niitähän piisaa!

  VastaaPoista
 8. Hih sama ongelma täällä. Aamuviideltä on sellainen konsertti pihan lehmuksissa, että tuntuu epätodelliselta että on Suomessa. Olo on kuin tropiikissa :D

  VastaaPoista
 9. Dolores: täälä muuten jatkuu yhä sama meininki. Puoli viideltä tulpat korsiin ja kun kello seiskalta soi (jos edes kuulen hälytystä) niin on viserryskonsertti siltä aamulta loppunut!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.