torstai 28. huhtikuuta 2011

(zoomilla kaukaa)Kesä päästää meidät helpolla. Koira viihtyy ulkona itsekseen eikä tarvitse olla koko ajan ulkoiluttamassa. Välillä hirvittää, kun se makaa ja makaa auringossa kylmällä kiviportaalla. Vien sille jumppamaton alle, ettei se vallan kohmetu.

Ydinluita lähilihatiskistä. Niitä on mahtava nakertaa, mutta annas jos meet silloin lähelle, niin lauhkea luppakorva muuttuu hirveeksi sudeksi. Paljastaa hampaansa ja päästää murinan, jonka luulisi kuuluvan jollekulle suurpedolle.

Muuten saa kyllä viedä ruuat nenänedestä, retuuttaa ja paijata, mutta luu,
jotain alkukantaista herää.

* * *

Eilen ihmettelimme Savoyssa Rock the Balletin naisvaltaista yleisöä Miehen kanssa. No ei mennyt edes minuttia, kun syy siihen selvisi. Olihan niissä miehissä silmäniloa ja huumoria!

8 kommenttia:

 1. Mä en varmaan uskaltais ostaa niitä luita edes koiran iloksi, pelkään niin uhkaavasti murisevia koiria = )
  Tuosta baletista olen lukenut, ilmeisesti juurikin sitä silmäniloa runsaasti.
  Mukavaa vapunaikaa!

  VastaaPoista
 2. Meidän pikku perhoskoira muuttuu ihan samanlaiseksi sudeksi :D

  VastaaPoista
 3. Tuo ydin on kyllä niiin niiden herkkua ja sinänsä hyvä kun se on niin kovaa, ettei tarvi pelätä luunsiruja saavan mahaansa.

  VastaaPoista
 4. Kotivalo:
  Me heitetään luu aina pihaan ja koira painaa perässä, siellä se sit nakertaa kaikessa rauhassa ja on onnellinen.

  Teija: se on niin huvittavaa. Mies alkuunsa kävi jahtaamassa sitä, kun se oli niin naurettavan "pelottava" mutta sittemmin on annettu olla rauhassa, ettei se oikeesti saa mitään reaktioo jos joku onneton tyhmyyksissään menee väliin.

  Eija:
  Vartioimatta ei voi silti jättää. Kerran kävi tosi köpelösti: luinen rengas muljahti koiran kulmahampaiden taakse ja raukka sai alaleukaan renkaan. En tiennyt itkeä vai nauraa kun sitä luuta koitettiin katkaista. Katkes se sitten kuitenkin ilman eläinlääkäriä.

  VastaaPoista
 5. Ihana koiruli. Jokseenkin ihan samanlaisia kokemuksia on ollut kahdenkin koiran ajalta... Luut!! ja aina kummankin piti mennä keskelle kulkuväylää niiden kanssa :D

  VastaaPoista
 6. Teidän fieldillä on ihana otsatukka! Samanlaista murinaa syntyisi meidänkin fieldien kanssa,jos luita yrittäisi ottaa. 11-vuotias peittelee kiviä ja pitää niitä saaliina. Lintukoirien metsästysviettiä olen yrittänyt tyydyttää harrastamalla metsästysjälkeä,jossa mattekin saa runsaasti liikuntaa ja oppii suunnistamaan.Rapsutuksia fieldille ja hauskaa Wappua! terv. Liisa ja fieldit

  VastaaPoista
 7. Meilläkin luu on koiralle aika vakava juttu. Sitä ei anneta pois. Kyllä minäkin murisisin, jos joku yrittäisi viedä ruokalautasen kesken kaiken nenän edestä.

  Makoisaa vappua koiralle ja muillekin!

  VastaaPoista
 8. Olivia: koirahan on aina siellä missä ihmisetkin, saunassa, ainoan ovensuussa, katastrofipaikalla, jos lasipurkkirikkuu...tiellä joka tapauksessa;)

  Liisa ja Fieldit: Tämä ei juuri hautaa mitään, mutta kepit se noutaa järvestä koko koirapuiston koirien puolesta. Hauskaa vappua!!

  Kirjailijatar: Joo kyllä murina on aivan oikeutettua! Hauskaa vappua!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.