lauantai 16. huhtikuuta 2011

KevätKoira on alkanut viihtymään pihassa. Niin minäkin. Teemme molemmat omia kierroksiamme. Se keskittyy hajuihin, minä siihen mitä pukkaa lumen alta. Katsoa saa ei koskea. Ei pidä mennä nostelemaan viinimarjapensaan herkkiä lehteä pukkaavia oksia suojaavan lumen alta, eikä rasittaa olkapäätä ronkkimalla maata. Kaatuneita talventörröttäjiä voi vähän keräillä, siinä kaikki. On vaikea malttaa.

Vähän kevättä sisäänkin. Vaikka vain uuden keittiöpyyhkeen verran. Ja lasiterassille voi jo mennä lehti kainalossa ja juoda kahvit lampaantalja pyllyn alla.

Antaa auringon viedä kevätväsymys - pitäkää itsenne lämpimänä!

8 kommenttia:

 1. Pikkulinnut myös laulavat aamulla (laulurastas yms. ovat jo tulleet pihapiiriin). Meidän pihassa on istutettuja havupuita ja niiden keräämä lämpö on jo suurelta osin sulattanut lumet nurmikolta(/sammalikolta),krookukset vasta nousevat.Terkkuja fieldille, meillä on nykysin kaksi fieldinenua nuuskimassa (pian 11-v. ja pian 5 kk). Aurinkoisia kevätpäiviä!terv. Liisa

  VastaaPoista
 2. Liisa: no niin laulavat.Tänä aamunakin lauloin, niin että aloin epäillä että se on mennyt välikattoon, kun niin läheltä kuului sänkyyn missä heräilin.

  Mitenkä on tuo 11-vuotias ottanut pennun tulon taloon? Onko virkistynyt vai kokeeko rasitteeksi?

  VastaaPoista
 3. Onhan tämä aika keväästä huikeaa! Kasvun ihmettä, valoa ja lämpöä:)
  Tänäänkin ollut kaunis kevätpäivä. Lumet sulaneet ihan silmissä..
  Pidähän sinäkin itsesi lämpimänä. Meikäläinen onnistui saamaan äkäisen flunssan, joten potiessa mennyt viikonloppu:(
  Onnen hetkiä päiviisi, voi hyvin!

  VastaaPoista
 4. Voi miten mukavasti olit kirjoittanut!Kiitos.

  VastaaPoista
 5. Hei vielä, siitä koirien yhteiselosta. Vanhempi on niin rauhallinen ja kiltti,että antaa pennun roikkua korvissa yms., välillä kyllä innostuu komentamaan ja välillä molemmat ovat leuat auki, kuonot vastakkain, mutta eivät satuta toisiaan(enemmän leikkiä).Vanhempi koira on antanut oman paikkansa pennulle,hän on aina ollut nuorekas tapaus.terv. Liisa

  VastaaPoista
 6. Hannah: ehkä tää jo ollut flunssa suojelee seuraavalta, ainakin teke mieli pitää lämpimät vaatteet päällä.

  Maria: kiitos!

  Liisa: meidän koiralla oli siskopuoli exän luona jonki aikaa. Asui tuolloin meillä ja heillä fifty-fifty. Hirvee stressi sille tuli kun eroahdistunut mäyräkoiranpentu roikkui siinä koko viikon ja yritti väkisin leikkiä. Otettiin sitten koiruus meille kokonaan. Hyvä, että teillä on mennyt hienosti!

  Elämäni matkat: joo odotan vaan että käy perintesesti, pupu on tullut joka vuosi ja syönyt kaikki kukinnot. Ei voi kun nauraa! se on niin surkuhupaisaa.

  VastaaPoista
 7. Looks like are spring has arrived there too.

  Enjoy your garden.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.