lauantai 8. toukokuuta 2010

Äidille

Huomenna, tahtoisin tuoda kimppuni. Kantaa kahvit huoneeseen missä tuoksuisi vielä uni. Sanoa vielä kerran, kuinka hyvä äiti minulle olit. Sinä annoit sellaiset eväät, että ihan pikkujutut ei tieltä suista. Mitäpä siitä, vaikka joidenkin mielestä ehkä hankalakin olit. Minä tiesin sinut ja sinä minut. Tunsin sinun kipusi niin, että lämpö pakeni vartalostani, vaikken silloin tiennyt, että samaan aikaan elämän kipinä sinussa siirtyi muualle.

Tuntisitko minut vielä nyt, vuosien, vuosien jälkeen, kun olen aikuinen?

10 kommenttia:

 1. Surullinen kirjoitus. Muistutti siitä, että olen onnellinen, kun voin huomenna soittaa äidille ja laulaa laulunkin. Valkovuokkoja en kyllä voi ojentaa.

  VastaaPoista
 2. Niin kaunis että kyynel silmäkulmassa...

  VastaaPoista
 3. Kyllä hän tuntee sinut!Lämpöisin hali sinulle ja hyvää suunutaita !Voi hyvin!

  VastaaPoista
 4. Kyyneleet tulivat täälläkin. Miten ihanaa, että on hyvät muistot.

  VastaaPoista
 5. En oikein osaa sanoa mitään. Tulee vaan latteuksia. Mutta haluan silti jättää tähän kommentin. Kirjoitus kosketti, niin kauniisti asian sanot.

  VastaaPoista
 6. Olen varma, että äiti tuntee ja näkee sinut.

  Vie kimppu valkovuokkoja johonkin sinulle tärkeään paikkaan, jos et kotikonnuilla pääse käymään.

  Täytyy sanoa, että myös minä olen todella onnellisessa asemassa tänä äitienpäivänä : ) Äitini ja oma mummini ovat naapurissa ja Samu poika nukkuu vielä omassa vuoteessa. Joten saan olla erityisen onnellinen, 3. polven mamma.

  Kirjoitit todella kauniin tekstin, eihän täällä päässä voi kuin pillittää : ( Mutta hyvää äitienpäivää rakas ystävä <3 !

  VastaaPoista
 7. Koskettavaa ... ja hyvä muistutus siitä, ettei mikään ole itsestään selvää ja äitienpäivää voi viettää monenlaisissa tunnelmissa.
  Sinulle tämä on selvästi muistojen ja haikeudenkin päivä.
  Jokainen äiti tunnistaa lapsensa! Niin sinunkin, toisesta ulottuvuudesta saakka.
  Kiitos näistä ajatuksista.

  VastaaPoista
 8. Tuntisi, tuntisi, ehdottomasti, aina vain. Ja olisi sinusta ylpeä!

  VastaaPoista
 9. Kiitos teille kaikille ja kiitos lähipiirilleni. Olen taas kuivannut kyyneleeni hiljaisen viikonlopun jälkeen potkuttelen eteenpäin.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.