maanantai 17. toukokuuta 2010

Onni

Epätodellinen olo. Vielä torstaina mietin, että pitääkö vanha nurmikkomme "pystyleikata", ilmata, vai miten sen saisi elpymään. Lauantaina kaikki jo kasvoi kohisten ja leikkasimme ruohon!! Perjantaina sai vetäistä bikinit päälle. Naulakossa roikkuu monta kevättakkia, joita ei ole käytetty kertaakaan tänävuonna kun ei ole tarjennut.

Kierrätän miestä joka päivä talon ympäri osoitellen hänelle päivän ihmeet. Näytän viinimarjapensaan kukista millainen sato on luvassa (saamme marjoja tänä vuonna!). Paljastan pienen sireenivauvamme ensimmäisen kukinnon nykerön. Iloitsemme, että omenapuuntaimi selvisi jänisten tuhotyöstä ja teki lehdet.

Huokailen, että tätä onnea kestää nyt puolisen vuotta. Maasta nousee viime vuoden persiljat, sitruunamelissat ja ruohosipuli. Eilen sain jo hakea yrtit ruokaan puutarhasta. Kantaa pieniä kimppuja sisään. Neljän päivän minilomassa ehti vaikka mitä. Pakko myöntää, että toimisto ei ole kovin vetovoimainen paikka nyt.

PS. Jos et ole vielä ehtinyt, toivon, että vastaat (oikean yläkulman) erittäin vakavamieliseen tieteelliseen tutkimukseeni.

8 kommenttia:

 1. Oletpa ehtinyt jo kauniita pikkuisia kimppuja keräämään. Joo, tuntuu, että kesä tuli kahdessa päivässä.. Mökillä koivujen lehdet kasvoi ihan silmissä!

  Hauskanen kysely :) Tosin itse en enää muista, että mitä kautta olen tänne aikoinaan tupsahtanut? :)

  VastaaPoista
 2. On tämä onnea pitkän ja lumisen oikean talven jälkeen!kotiin tullessani oli taikasauva aukaissut omenapuunoksiin kukkia!Elämme ihmeiden maailmassa!ps löysin bikinieni alaosan mutten ylä...: D joten pakko lähteä uusia etsimään ...: DDD

  VastaaPoista
 3. Ihan sama täällä, kevättakkeja ei ehtinyt käyttää juuri lainkaan. Tämä on ihan hassua. Tänään oli ihana kesäinen ukkosmyrskykin. Nautin!

  VastaaPoista
 4. Syreeni ja sireeni, tässä asiassa jaksan kyllä viilata pilkkua. Varsinkin kun pidän omista syreeneistäni niin paljon! ;)

  Meillä myös tänään ensimmäistä kertaa salaatissa ruohosipulia omasta maasta. On se mahtavaa, kesä.

  --Linni

  VastaaPoista
 5. Teija: Huomaan toistavani itseäni -kolmen vuoden jälkeen minulla olkaa jo olla vakiintuneita kimppuja. Vuorenkilven kanssa saniaista ja narsissien kanssa helmililjoja.

  MAria: oh, teillä ollaan ajoissa. Minulle kävi yksi vuosi päinvastoin, mutta yhtä kurja lopputulos -uikkari kauppaan oli mentävä.

  Kirjailijatar: Täälä ei ukkosta, mutta rivakkaa sadetta tuli aamulla kuudelta. Käänsin kylkeä ja toivoin, että paistaa kun herään!

  Linni: Syreeni kuulostaa kyllä hienommalta. Ja kauniimmaltakin. Sireeni maistuu tutulta lapsuuden ajoista.

  VastaaPoista
 6. Kyllä on ollut unelmien viikko! En muista, olisiko koskaan aiemmin vihreä puskenut niin nopeasti!

  Kauniita kuvia taas! Ja turkoosi lattia näyttää oikein ihanalta! Kelpais mullekin. =)

  VastaaPoista
 7. Olen onnellinen teidàn puolestani! Luin ensin, ettà kierràtàt miestàsi... siis jonkun toisen kanssa tms! Sain makeat naurut. Mukavaa pààstà kylààn pitkàstà aikaan. Netti aukeni HETI. Ei yhtààn internet impossibileà - vielà. Tààllà aurinko paistaa nyt pitkàstà aikaa ihan selkeàltà taivaalta.

  VastaaPoista
 8. Nonna: Lähes koko Suomi on tainnut leijua euforiassa viikonvaihteen

  Lissu: Vähän odotinkin, että joku tarttuu siihen tänä kierrätyksen luvattuna aikana.

  Vai olet sinä ollut siellä katkolla, minulle tulisi kyllä melkoiset vieroitus oireet jos neti tökkisi.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.