keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Lupaus tulevastaOlin unohtanut miten vehreä ja vihreä kesä on! Puutarhassamme kaikki elämä versoo tällä hetkellä vasta nilkan korkeudella ja tuntuu uskomattomalta katsoa näitä viime kesän kuvia. Sari Tammikari kävi keskikesällä kuvaamassa puutarhaamme ja juttu on nyt huhtikuun Divaanissa. Kiitän Maijaa ja Saria joka antoi luvan jakaa loput kauniit kuvat kanssanne.

Kaivetaan mekot esiin, kesä on kohta täälä!
Loppuviikosta lisää kesäkuvia.

15 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Teillä näyttää niin ihanalta ja kutsuvalta. Mitenköhän lienee, jokohan täällä Oulun korkeudella mekkoa uskaltaisi kaivella esille... :)

  VastaaPoista
 2. Pihanne näyttää kauniille ja vehreälle. Olet tosiaan laittanut siihen paljon rakkautta ja huolenpitoa. Nuo sienet ovat hurmaavat!

  Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. Voisipa tuonne kuvien puutarhaan hypähtää tästä saman tien - virtuaalisesti edes!

  VastaaPoista
 4. Oi, miten kauniin syvä värimaailma! Tule kesä jo!

  VastaaPoista
 5. Ihanan vihreätä ja kaunista kesää!!! Kohta se on taas täällä!

  VastaaPoista
 6. Mukavan leppoisa ja rauhallinen tunnelma välitty näistä kuvista! Vielä riippukeinu ja hyvä kirja... mmm. kesän odotus on melkein yhtä ihana kuin kesä itse ;)

  VastaaPoista
 7. Ooooh, IHANAAAA!!!!! Tule kesä, ihana kesä!

  VastaaPoista
 8. Mulla on vielä Divaani avaamattomana yöpöydällä,jippii!! Ah, niin kauniilta näyttää..!

  VastaaPoista
 9. Aivan upea kesän tuntu näissä kuvissa, en malttaisi odottaa!

  Pyörittelin Divaania käsissäni lehtikioskissa pari päivää sitten, mutta sinne se kuitenkin jäi. Täytyypä napata tänään kauppareissulla mukaan ja kurkistaa teidän puutarhaan enemmänkin! :)

  VastaaPoista
 10. Aivan ihania kuvia! Vanhemmassa talossa on vielä sekin plussa, että vihreää on jo pihalla valmiiksi, ei tarvitse aloittaa pienistä taimista ja odottaa, koska saa jonkinlaista näkösuojaa kasvamaan = )

  VastaaPoista
 11. Minulla on tuo divaani ja tunnistin heti portaista kotinne.
  Kuisti on aivan ihana,kun ikkunoista näkyy vain vihreää.

  VastaaPoista
 12. Ihania kuvia...ja tietenkään kuvat ei olisi ihania ellei kohde olisi sellainen. Ihastelen mielelläni puutarha kuvia koska itseltäni puuttuu sellainen.

  VastaaPoista
 13. No mutta onpa teillä aivan ihanan romanttinen puutarha :) Sellainen kodikkaan villin kaunis ihana. Tuollaisen minäkin haluaisin.Täytyypä mennä katsastamaan Divaani!

  VastaaPoista
 14. Sinulla on rakastavat puutarhurin kädet kun saat luonnon kasvamaan noin kauniisti !Sain tuon Divaanin viime viikolla ja kuulin että toinen tytär on tilannut sen mulle äitienpäivä lahjaksi-meinasin säästää sen sunnuntaihin mutta nyt "korkkaankin" sen jo tänä ilta yön tunteina : D -hyvän mielen kaunista !kiitos!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.