maanantai 31. toukokuuta 2010

Vaellan peittoni kanssaNäen outoja unia ja herään pöllämystyneenä
tai sitten en nuku juuri lainkaan.
aamuisin kestää hetken, että olen kartalla.
Energiaa kuitenkin tuntuu riittävän.

8 kommenttia:

 1. Tabermann on hyrisyttävän ihana!Olen kerran kauan sitten tanssinut hänen kanssaan ...siis n 30vuotta sitten...unettomuutta on liikkeellä.Se voi johtua siitä"ettei unta vaan riitä sua varten"sanoo kuopus: ) tai että ajatuksia on niin paljon sydämessä ja mielessä että turha yrittää nukkua-särkykin on aika keljua.Vaella peiton kanssa johonkin ihanaa sohvan nurkkaan takaan että simahdat siihen: )

  VastaaPoista
 2. Samaa "tautia" esiintyy aina silloin tällöin minullakin, kestää yleensä muutaman päivän/yön. Aiheuttajaksi arvelen vuosien itsetutkiskelun jälkeen luetut kirjat ja katsotut leffat ( siis sellaiset jotka ovat tehnyt vaikutuksen ja saanut pohtimaan asioita), tai jonkun yllättäen tullut tapahtuman.

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen usein aamulla pöllämystynyt, kun herään kesken unien. Enkä saa niitä unia kiinni, vaikka yritän jahdata ja sitten harmittaa...

  VastaaPoista
 4. Täällä kyllä saan unta. kaikki talven ja kevään kiireiden univelat otan takaisin nyt ja se on ihanaa!

  Peiton kanssa vaeltelu on arjen luksusta :)

  VastaaPoista
 5. Maria: kuoopuksen päätelmä hellyytävä, ja kuka tietää vaikka tosi. Unipankista kun ei saa lainaakaan!

  Eve: minulla on raadollisemman syyt ja se on tämä remontti. Joskin ajauduin kyllä siinä kieppuessani pohtimaan yhtä sun toista.

  Kirjailijatar: näen harvoin kurjia unia, enenmän juuri niitä ihania, joita en tahtoisi päästää käsistäni. Kääntää kylkeä ja jatkaa samasta teemasta!

  Solen: Minulla on maailman paras sänky, joten peiton kanssa vaeltelu liittyy lähes poikkeuksetta johonkin ikävään. Niinkuin nytkin. Maalinhajua on käyty paossa jo kaikissa kolmessa kerroksessa. Neljän eri yrityksen jäljiltä maali taitaa kovettuakin tavallista hitaammin.

  VastaaPoista
 6. Ihana lainaus kuvassa, ja itse kuvakin on kiehtova ja ihana. Minä nukun minkä kerkeän, olen ihan ahne unestani ja ärisen kaikelle mikä sitä häiritsee.

  VastaaPoista
 7. maijja: minullekin uni on jotenkin pyhä asia. Kunnioitan toisten unirauhaa ja pahastun jos minun untani ei kunnioiteta. Jos on itse pyörinyt sängyssä yöllä, on ihan pakko pahoitella aamulla miehelle, jos on pitänyt häntäkin hereillä rauhattomuudellaan.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.