keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Ei vaiskaa!


Jos en eilen olisi kirjoittanut, että maalin valinta meni kerrasta nappiin, niin olisiko se toinen kolmen litran erä ollut silloin samaa sävyä kuin ensimmäinen litran pänikkä? Jos ja jos, no höpsis. Arvatenkaan sepäs ei ollutkaan.

Ennen aamukahdeksaa maalikauppaan selvittämään mysteeriä. Saimme uuden tönikän, mutta meillä jäi yhä epäselväksi, miksi kyljessä oli eri sävy, mutta koodi sama. Liekö ekaan purkkiin tullut merkityksi väärä koodi, ei se ainakaan ollut se mikä minun osoittamassani sävyviuhkassa.

Ja nyt illalla maalataan taas. Nyt jo jännittää, että mikähän niistä sävyistä oli oikea. Jospa se pieni purkki kaunista väriä olikin onnellinen sattuma.

***

Kuten kuvasta näkyy, olen tutkinut uteliaisuuttani lukijoita. Joskus tahtoisin vielä tehdä sellaisen ihan oikean tutkimuksen, jossa näkyy mm. sekin mistä maasta sivullani vieraillaan. Minustahan on kuoriutumassa insinööri. Tai jotain. Olikohan se Vilijonkka joka sellaisen kerran teki.

Sen jälkeen kun huomasin laittaa ystäväkirjani sivun alareunaan, on ilmoittautunut paljon lukijoita. Muutama viikko sitten käytinkin yhden illan kurkkiakseni uusien "ystävieni" blogeja. Virkistävää tehdä uusia löytöjä. Tervetuloa!

15 kommenttia:

 1. Hou,
  mulla on ollut sellanen laskuri, joka näyttää sekä eri maista tulevat kävijät että myös sen, mihin kellonaikaan keskittyvät. Jos kiinnostaa, voi kysyä husbendilta mistä oli kotoisin.
  -pirkko

  VastaaPoista
 2. Tuollainen tutkimus olisikin aika kiva. Mitä kaikkea oletkaan saanut selville. Selasin yksi päivä ihan sattumalta sellaiseen blogiin, jossa en ole ennen käynyt ja huomasin ilokseni että blogini oli hänen suosikeissaan.Kuinka monta salaista lukijaa täällä mahtaakaan olla, jotka eivät ikinä paljasta itseään :) Salaisia ihailijoita, jännittävää :)

  VastaaPoista
 3. Wordpressillä näkee VAIKKA MITÄ tilastoissa...millä hakusanoilla blogiin päädytään, mistä maista, mistä IP-osoitteista jne.

  VastaaPoista
 4. Heips! Ota käyttöön Google Analytics, niin sieltä näet kaikenlaista mielenkiintoista tilastoa. Se ilmainen ja helppokäyttöinen. Voi vielä suodattaa oman ip-osoitteen pois, niin saa taatusti oikeaa tietoa.

  Liityinpä lukijaksi minäkin, kun kerran täällä aina silloin tällöin käyn kurkkimassa..;)

  VastaaPoista
 5. Pirkko: kysytään husbendiltasi!

  Solen: Näin minullekin on käynyt. Onhan se vähän hupaisaa, kun ei tiedä kenelle kirjoittaa. Eikä sitäkään mikä heitä vetää puoleensa.

  Piilomaja: ihanko näkee kokoajan tuollaista tilastoa kävijöistä?! Wau.

  Anna: Kiitos vinkistä Anna. Taidan joskus valjastaa google Analyticsin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kun kävit tutkimusmatkalla minunkin blogissani! Tervetuloa uudelleen!

  VastaaPoista
 7. Kohta varmaan voidaan pitàà nettikahvilaa bittien kautta! Katsotaanhan, mità 10 vuoden kuluttua blogilandiaan kuuluu! Mukavaa ja 'maalauksellista' viikonloppua.

  VastaaPoista
 8. Voi vau mihin löysinkään...! Tulen toistekin. :)

  VastaaPoista
 9. Tämä on vaan testi.
  Oon sekoillu tän kirjautumisen kanssa, kun en muista mikä osoite ja salasana tänne tarvitaan.

  VastaaPoista
 10. Tämä on toinen testi. Nyt taisin löytää oikean identiteettini.

  VastaaPoista
 11. Mulla on samainen Google Analytics. Suosittelen. Sitä on hauska tutkailla jollei yhtään muuta tekemistä (muka) ole.

  VastaaPoista
 12. Minä olen käyttänyt Google Analyticsiä. Sieltä selviää kanssa kaikkea hauskaa: mistä maista käydään, kuinka kauan sivulla viivytään, kuinka moni päivässä käy jne. Joskus niitä on hauska tutkia.

  VastaaPoista
 13. Hei. Löysin äsken blogiisi ja täytyy myöntää että tämä oli mielenkiintoinen. Sinulla on sana hallussa ja useimmiten mielenkiintoisia kuvia ;) Talenne remontti näyttää mielenkiintoiselta ja kauniilta!

  VastaaPoista
 14. Olen iloinen kaikkien puolesta, jotka löysivät tänään itsensä tai tänne!!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.