torstai 27. toukokuuta 2010

Ohuen ohut

Siitä tuli suosikki heti.
Menin takaisin liian myöhään.
Vain mustia jäljellä.

9 kommenttia:

 1. Onneksi sentään tuon yhden? Näyttää kyllä täydelliseltä kesäpaidalta. Sopivan lämmin illalla ja tarpeeksi viileä päivällä.

  VastaaPoista
 2. Voi kun harmillista!Ymmärrän tunteesi -kerään itsekin jotain vaatetta ,joka on just "mun oma"kaupasta kerralla 2-3 klp varastoon...pidä ainoastasi huoli niin säilyy ilonasi pitkään..mustakin voisi sopia sinulle...

  VastaaPoista
 3. Ohuen ohut on kaunis. Minä en ole koskaan ostanut kahta samanlaista vaatetta.

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja herkkä! Sopivia kannattaa kyllä haalia useampi...

  VastaaPoista
 5. Ihanan kesäinen! Kauniisti myös kuvattu.

  VastaaPoista
 6. Minuakin on jäänyt monesti harmittamaan, etten ole ostanut useampaa kappaletta jotain ihanaa vaatetta, tai lähinnä kenkiä - mulla tosi leveä lesti ja mieluisia hankala löytää. Nätti on neule,laskeutuu varmaan tosi kauniisti, sellaista pitäisin mielellään itsekin!

  VastaaPoista
 7. Minà sitten inhoan vaatekauppojen sovituskoppeja!!! Mutta tuommoisen olisin minàkin ostanut - ilman sovittamatta - mustana. Se kun hoikentaa. Hohhoijjaa!!!

  VastaaPoista
 8. Solen: ja pasta on, että kun sen pesee (en raaskinnut laittaa koneeseen vaan liotin vähän ja puristelin käsin) ja laittaa tuollalailla kuivaman niin se on hujauksessa taas valmis käyttöön!

  Maria: niin minäkin teen. Tai usein juuri niin että menen takaisin seuraavana päivänä. Nyt minulla vaan kesti viikko kausia tajuta!

  Mustaa en juuri ole pitänyt kymmeneen vuoteen lukuunottamatta alusasuja. Minulla on yksi musta takki ja kahdet mustat housut. Tummatumma ruskea on minun mustani. Musta ei värähtele.

  Kirjailijatar: Oh, etkö edes t-paitoja ja sellaista?

  Sini: Herkkä nimenomaan. ja muuntuvainen sen mukaan mitä alle laittaa.

  Pipsa: oli pakko hakea kkamera, kun näin sen tuossa!

  Pirkko: olis pitänyt!

  Eve: huomaan nyt, etten ole koskaan ostanut kaksi asamanlaisia kenkiä...paitsi jo kuluneiden irckenstocien tilalle saman mallisia sandaaleita!

  Lissu: Muistin sen sinusta!sovittamatta minäkin ostin :)

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.