lauantai 4. toukokuuta 2013

Voin kai sen jo kertoakin

 


 
 
Mies oli joulukuussa laittanut sormukset joulukalenterini viimeiseen luukkuun. Ensihäkellyksestä toivuttuani minä kysyin, jotta onko se kokopäivähomma.

Sitten mies soitti isälleni ja kertoi pyytäneensä kättäni, soperrellen jotain kummallista jargoniaa, eikä hetkeä myöhemmin edes muistanut mitä appi oli asiaan sanonut.  Sitten hän lykkäsi puhelimen minulle, joka olin juuri painottanut, että en minä nyt juuri halua kummemmin keskustella kenenkään kanssa.

* * *

Siitä asti täälä on ollut kova tohina. Luppoaika hujahtaa helposti sellaisissa puuhissa kuin cateringien vertailu ja vuokrakalusteiden etsiskely. Järjestettävää ja puuhaa on riittävästi, vaikka aikomus ei ole ollut tehdä mitään spektaakkelimaista vuoden projektia.

Jotenkin tämä kuitenkin paisuu kuin pullataikina. (By the way budjettikin.)

Ja mihinkäs pantteri pilkuistaan pääsisi: Bolero on ommeltava itse samasta silkistä, mistä puku teetettiin. Ja hiuskoristeet kampaukseen sekä tyttärelle että itselle jne...

16 kommenttia:

 1. Hih, tuo kaiken asian paisuminen on niin tuttua. Mutta nyt teillä on ihan oikeesti iso asia, jota on syytäkin hehkuttaa kaikin tavoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, pitää muuten sortua siihenkin hömppään, että katsoo millaista hehkutusta ovat saaneet aikaisiin siinä tiistain lähetyksessä "kuninkaallisista häistä" ,joissa suomalaiset parit menevät siis suorassa lähetyksessä naimisiin.

   En vaan tajua kuinka joku haluaa jakaa häänsä koko kansan kanssa, ja juhlia arki-iltana, vaikka kuinka saisi sponsattua koko helahoidon!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin, ihanan herkkistä! HErkkyys välillä jää tohinan alle ja sitä vaan kiistellään siitä keskitetäänkö teksti menuun, vai ei <3

   Poista
 3. Oh wau,paljon onnea! Ihania uutisia ja mikä hurmaava tapa kosia!

  VastaaPoista
 4. Voi että. Mukavaa järjestellä suurta päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ei nyt sit vaan liika järjesteltäis. Oikeastaan, jos ruoka on hyvää ja aurtinkopaistaa, niin sen pitäis riittää ulkoilmajuhlassa!

   Poista
 5. Mistä noin veikeitä pingviinejä saa? Niin ja hurjasti onnea:)

  VastaaPoista
 6. No Bangkokissa oli valikoima ihastuttavia toimistotarvikkeita enkä voinut ohittaa!
  '
  Kiitos!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.