sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Onnea Arpaonnettaren suosimille

Tiinaa, joka saa pian postitse innoitusta joululevonnaisiin! Luulen, että Tiinan koira saa osansa pipareistakin, kun on oikein oman kalenterinkin saanut.

"Meillä on tänä vuonna vain tuollainen arpa-kalenteri ja koiralle askarreltiin oma pahvista :)" Kertoo Tiina.

Ja edellisessä arvonnassa arpa nousi SuSun hyväksi: SuSulle lähtee Nostalgiset askartelut pikimmiten joulumieltä tuomaan! Kysyin, mitä työn alla ja SuSu vastaa näin:

"Voi apua! On niin paljon juttuja työnalla ;) esim. Lankapallojentekoa, kuteiden leikkaamista farkuista ja hain yksi päivä havuja, joten niistä ensin kransseja. Toivottavasti arvontaan vielä ehtis :)"

Jos ei jo kransit ole pyöräytetty, niin tässä kirjassa oli muutama kranssiohjekin.

Laittakaahan osoitteita tulemaan!

4 kommenttia:

 1. Voi ihanaa, kerrankin arpaonni suosii :) Täytyy ehkä sittenkin tehdä jotain piparijuttua, vaikka ajattelin jo että tänä vuonna piparit syödään ihan taikinana :)
  Kirjan voi laittaa osoitteeseen Kallungintie 27, 93600 Kuusamo

  VastaaPoista
 2. Voi että mä oon ihan hämilläni :) tää on toinen blogiarvonta missä voittanut, Jeee! Kransseja on jo tehty muutama, mut toki lisääkin kokeilen, jos ohjeita on tulossa.

  Laitax viestiä ee7150@kolumbus.fi , niin pistän osoitetta :)

  VastaaPoista
 3. Hei, minäkin oottelen täällä arpavoittoani, Kakkutikkarit-kirjaa. merja.toivonen-teras-at-arabianranta.com
  Kivaa joulunalusviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Eeviregina,

   Koitin laittaa sinulle postia osoitteisiin merja.toivonen-teras@arabianranta.com ja merja.toivonen-teras-@-arabianranta.com, mutta kummalliselta näyttää, eikä posti kyllä mihinkään lähdekään. Mikähän osoitteessasi on väärin?

   Poista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.