perjantai 6. helmikuuta 2015

Mitalit jaossa


Loppuviikon pelastajat Néni ja Mummo, jotka nukkuivat esikoisen kanssa, niin että minä sain rauhan tohista yöt vauvan kanssa. Ekana yönä Vauva jaksoi herätä kolmasti ja toheltaa yhdestä puoli neljään aamulla. Toisena yönä päästiin kahdella heräämisellä 20 minsaa tohellusta per kerta.

Ensi yönä on Mies jo kotona, ehkä kaikki meistä vihdoin nukkuu, jos passitan heidät vielä muutamaksi yöksi kellarihuoneeseen.

Tämä biisi on omistettu niille, jotka rientävät hätiin ja niille, jotka ovat hengessä mukana.
Ja tietty natural high, sellainen on olo, kun saa nukkua 4 tuntia putkeen!


5 kommenttia:

 1. Kuvista päätellen sulla on kyllä aurinkoiset murulaiset! Tsemppiä viimeisiin yh-hetkiin! Kohta varmasti nämä huonot yöt ovat muisto vain, jos se yhtään lohduttaa!

  VastaaPoista
 2. Onneksesi sinulla on ollut hyvät apujoukot, varmasti parhaasta päästä! Uni on kyllä elinehto jaksamisen kantilta. Vaan ovatpa aurinkoisia pikkuihmisiä, voi suloisuutta!!

  Lempeitä päiviä teille♥

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hurjalta menolta. Onneksi, mitä enemmän on lapsia sitä paremmin ymmärtää,että raskaat vaiheet ovat tosiaankin vain vaiheita ja unohtuvatkin ehkä pian. Apujoukot ovat elintärkeitä. Hyvä, että osaat pyytää. Itse koen, että elämäni raskainta aikaa oli juuri tuo, kun toinen lapsi oli reilut puoli vuotta. Mies oli jatkuvasti keikoilla ja kävi välillä vain lepäämässä kotona. Ihanat laspet!

  VastaaPoista
 4. Käyn täälä lähes päivittäin katsomassa kuvaa ilopillereistä. (en joudu valvomaan).

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.