tiistai 26. toukokuuta 2015

Aamujumppa


Väärä valinta. Ei näin! Hölmö äiti.
Vaan näin:


Puettu pojalle kolme kertaa uusi vaippa ja etsiskelty uudet vaatteet (löysä vatsa,) itselle puettu kaksi kertaa vaatteet (edelleen syynä pojan löysä vatsa), Tyttärelle tehty kahdet vaatevalinnat (ekat valitsemani ei olleet pinkit tai kimmeltäneet).

Illalla bodybalance, (salikortti hankittu!! Hei hei, raskausvatsa!) Mitä luulette, ehkä siellä kuitenkinn pääsee vähemmällä jumpalla?

Eniten kuitenkin askarruttaa, kuinka te työssäkäyvät ikinä selviätte näistä aamuista? Kesti kaksi tuntia selvitä ovesta ulos. 

3 kommenttia:

 1. Heh, joskus pelkästään itsensä saaminen työkuntoon on iso haaste. Mutta nuorena sitä jaksaa ;) Voihan ronklaava neito, Nénin ääni menee nyt ylemmälle asulle :)

  VastaaPoista
 2. Heh, noin mäkin just tuossa vaiheessa lasten kasvua mietin :) Paljastan salaisuuden: Siihen kasvaa, jokainen lähtijöistä, hitaasti, mutta varmasti. Näin yhdeksän kuukauden päiväkotielämän jälkeen lähteminen alkaa jopa tuntua helpolta ...ajoittain.

  Niina

  VastaaPoista
 3. Vasta toisen kanssa opin: älä valitse lapsille vaatteita, vaan anna lapsen itse valita. Sattuu silmiin, mutta ajoissa liikenteessä. Varuiksi kassiin lisävaatetta, kun eihän lapsi kuitenkaan laita kesähepeneitä kummempaa päälleen, vaikka pikku-ukkoja sataisi. Muistan sen yhdenkin kerran, kun menimme Pariisin suurlähetystöön äänestämään ja keskimmäisellä sitten harmaiden verkkareiden päällä kimalteleva vaaleansininen tuhkimon vannemekko ja sen päällä punainen talvitakki. Erotuttiin metrossa mukavasti paikallisista tyylikkäistä ja äänestysjonossakin oli sellainen olo, että hänet huomattiin.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.