torstai 7. tammikuuta 2016

Pitkä pimeäkausi


(toim. huom. sisältää kiroilua)

Kävin täällä muutama viikko sitten kuikuilemassa todeten, että mitään muuta ei oltu saatu aikaan, kun vesivahinko sitten viime remonttipostaukseni.

Vahinkotarkastaja sanoi vahingon satuttua, että keittiö täytyy purkaa, ja jos olet lukenut edellisen postaukseni, niin tiedät miksi sain paskahalvauksen, ajattelin että ei perkele, ja tein kellarin kattoon reiän ja kaivoin sietä käsin 3 jätesäkillistä kosteeta purua. Mies teki pari lisäreikää ja posotettiin sinne kellarin kattoon, eli keittiön lattiaan vajaan viikon verran päivät lämmintä ja paloturvallisuuden vuoksi yöt viileää ilmaa. Kutsuttiin sitten tarkastajat mittailemaan ja kas: sama vahinkotarkastaja totes, että hyvin tehty, kuiva on!

Hommaa siinä kuitenkin oli ja se taisi olla viimeinen niitti jaksamiselleni sillä tervettä päivää en ole sen koommin nähnyt kun siellä flunssan lämpöisenä kaivoin puruja. Marraskuulta lähtien olen kerännyt kolme flunssaa, kaksi poskiontelotulehdusta, keuhkokuume, virtsatietulehdus ja kaksi silmätulehdusta. Lieneekö koko vuoden väsymys kaatunnut niskaan siinä vaiheessa kun luulin, että remontti loppusuoralla ja tuli tuo vesivahinko. Ja kipeänä kun on kipeitä lapsia hoitanut ja arkea pyörittänyt. 

Valona putken keskellä joulu Levillä, jolloin 10 päivän antibiootin turvin onnistuin saamaan itseni hetkeksi kuntoon. 

Nyt taas toiveikkaana ja myös toivonmukaan iloisemmin postauksin vuotta jatkamaan!

5 kommenttia:

 1. Sitten vaan uuteen vuoteen tuulta päin ja tyynempiä hetkeä odotellen! Kyllä se tästä lähtee nousuun! Tsemppiä ja hyvää uutta vuotta siis!

  VastaaPoista
 2. Hui kauhistus, miten kurja käänne remontissa! Toivottavasti tämä vuosi tuo tullessaan parempia käänteitä ja pääsette nautiskelemaan kauniista kodista ja pihasta!

  VastaaPoista
 3. Inhottava vahinko, mutta ilmeisesti selvisitte säikähdyksellä ja puurtamisella. Onnea siitä! Nyt sitten varmasti sopii toivottaa tervettä ja hyvää vuotta. Pian on jo kevät ja pääsette nauttimaan huikeasta pihastanne!

  VastaaPoista
 4. Voi ei! Mutta aika hienosti toimittu teiltä! Kyllä se niin vaan on, että jaksaminen ei ole pohjaton. Luulen, että meidät pelasti reissu lämpimään joulun jälkeen, vaikka kotiinpaluu olikin karumpaakin karumpi. Tsemppiä ja lepoa.

  VastaaPoista
 5. Voi ei! Mutta aika hienosti toimittu teiltä! Kyllä se niin vaan on, että jaksaminen ei ole pohjaton. Luulen, että meidät pelasti reissu lämpimään joulun jälkeen, vaikka kotiinpaluu olikin karumpaakin karumpi. Tsemppiä ja lepoa.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.