tiistai 21. heinäkuuta 2009

Blogiystäviä ja liveystäviä

En ole malttanut istua koneella sen vertaa, että olisin saanut kirjoitettua blogiani saati vierailtua muiden blogeissa, vaikka on loma ja aikaa aamusta iltaan. Tänään kun pistäydyin mm. Matroskinin, Isopapun, ja Liivian luona, vierailin Parolan asemalla, hiippailin Valkean jäniksen jäljillä ja kurkistin Piilomajaan tulin lähes synnin tuntoon.

Ihania kesätarinoita kaikkialla ja miten tarmoa täynnä olemme kaikki!
Tapaamme ystäviämme, puuhaamme kotona ja riekumme ympäri maaseutua ja silti jää aikaa niihin arvokkaisiin hiljaisiin hetkiin jolloin ei tehdä mitään tuottavaa.

5 kommenttia:

 1. Kippis kesälle ja ystäville siis! Ihana tunnelma välittyi kuvistasi. En muista olenko vielä koskaan kommentoinut blogiisi, kun olen vasta tänne löytänyt. Innolla odotan sitä toteemipaalua, jännittävältä näyttää sen tekeminen! :D

  VastaaPoista
 2. Niin totta! Paljon olis kerrottavaa, mutta ei malta istua koneella. (Kivan realistinen kuva toi vimppa, itsekin samaa tavaraa viikonloppuna naukkailleena..:)

  VastaaPoista
 3. Tykkään näistä kuvista ihan hirveästi! Kertovat paljon ja äänet alkavat pauhtata päässä, ihan kuin olisi nauhoite mukana.
  Mukavaa jatkoa sinne myös!

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille taas!

  Toteemin teossa on ollut pieni paussi. Veti jumiin lapojen väli, kun pitelin sitä sahaa kädet ojossa ylöspäin.

  VastaaPoista
 5. Samaa täällä ollut, ulkona on niin aurinkoa että sinne tekee mieli mennä pattereita täydentämään, mukava aina välillä käydä sitten keskittymässä täällä :) Näistä kuvista kyllä todella välittyy se ystävien läheisyys, mainioita tunnelmia!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.