keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Ne paperityötOlen siivonnut tarmolla eilen ja tänään, mutta pelko pois, ei tästä talosta kliinistä tullut siltikään. Ponnistin sängystä aamu kahdeksalta valmiina luuttuamaan lisää ja siirtelemään tavaroita kuvaajan tieltä.

Toimittajalle talopapereita penkoessani löysin puutarhasta tehdyn suunnitelman vuodelta 49! Olin käynyt kaikki nuo vanhat kellertävät paperit moneen kertaan läpi joten riemastuin, kun se putkahti eteeni. Kulma oli niin vaalentunut, että suunnittelijan nimestä ei saanut selvää parhaalla tahdollakaan.Kaikesta tästä innostuneena ryhdyin (taas) jo tuttuun urakkaan: talopapereiden arkistointiin. Haalistuneiden sinikopioiden jäljentämiseen ja vanhojen lehtileikkeiden lajitteluun. Saisinko vihdoin jonkin siistin mapin aikaiseksi?

Olen tainnut jo joskus sanoakin, että talossa on asunut kelloseppä, jonka peruja ovat metalliset koukeroiset (kuva 2) ristikko-ikkunat ja salalokero -silloin ei securitas tullut hätiin.Nykyisen puutarhasuunnitelman tahtoisin toteuttaa näin kauniisti paperille

3 kommenttia:

  1. Lehteen, kivaa!! Koska, missä, milloin, täh?? :D Ja eipä oo siistejä mappeja täälläkään huushollissa.

    VastaaPoista
  2. Jaahas, mitäs siellä toimittajat ja kuvaajat on hääränneet? Ihana löytö tuo puutarhasuunnitelma, ja ihanasti teillä muutenkin tietoa ja papereita talosta.

    VastaaPoista
  3. Oikea Aarre tuo vanha puutarhasuunnitelma :)

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.