torstai 19. huhtikuuta 2012

TekohengitystäVanhat keittiökalusteemme ovat vähän rähjäiset ja kaappitilaa vähän. Tekohengityksenä kiinnitimme tauluhyllyjä kaappien alle. Siihen mahtuu pieniä purkkeja, teetä ja sen sellaista ja näin vapautuu vähän kaapeista tilaa.
Tällä taas mennään.

9 kommenttia:

 1. Kivan näköinenkin tuo on, tuo teidän tekohengitys!

  VastaaPoista
 2. Ompas kekseliäs idea. Meillä seilaa aina kaikkia purkkeja noilla tasoilla ja tuo olisi kyllä hyvä ratkaisu!

  VastaaPoista
 3. Nonna: Ei hassumpi, eikä paljon maksanut.

  Tytti: yhdistin kaksi tauluhyllyä, ihan itse tein siveltimenvarresta puutapitkin, mikä tietty ansaitsee erityismaininnan ;)

  VastaaPoista
 4. Kuinka kekseliästä! Pitää ihan laittaa muistiin, onneksi osassa teepakkauksissa on niin kauniita kuvia, että niitä kehtaakin pitää esillä. :)

  VastaaPoista
 5. Oikein kiva idea! Tuo mukavasti tilaa myös työtasoille!

  VastaaPoista
 6. Todella hieno idea, jota vois lainata itsekin :)

  VastaaPoista
 7. Hyvä idea!

  Ja tsemppiä tuohon vieroituspuuhan..

  Itse en ole lopettanut yösyöttöä ollenkaan, vaan olen imettänyt yöllä ja päivällä loppuun asti. Lopettanut sitten kerralla koko homman.
  Olen imettänyt neljä lasta, kaikkia pitkään ja hartaasti ;)
  Lyhin imetys on vuosi ja kuukausi, pisin kaksi vuotta. Syynä imetyksen lopettamiseen on ollutkin muilla, paitsi kuopuksen kohdalla seuraava raskaus. Olen kyllä imettänyt kuudennella kuulla raskaana ollessani kaksivuotiasta kakkosta..Sitä en kyllä paljastanut neuvolantädille ;) ;) Ei niille ihan kaikkea kerrota...

  No kukin tavallaan, mulle on passannut parhaiten näin. Olen halunnut imettää pitkään ja inhoan yli kaiken kaikkia yöprojekteja. Meillä kaikki vauvat ovat nukkuneet kainalossa, tissi vaan suuhun ja äiti jatkoi kuorsausta. Yösyötön lopettamiset ovat tuntuneet ylimääräisellä vaivalta.

  Parhaiten lopetus on sujunut niin, että olen itse muuttanut alakertaan nukkumaan pariksi viikoksi. Esikoista mies nukutti ihan aluksi ilta-autoilulla ;) Joillain kerroilla olen lähtenyt viikonloppuvapaalle imetyksen lopettamisen yhteydessä.

  Mies on hoitanut siis kaikki vieroitushommat kunniakkaasti. Siksikin on jonkun lapen imetys venynyt pidemmäksi, kun on katsottu miehelle kohtuullinen sauma työkalenteriin näitä yövuoroja varten.

  Jäin nyt tähän jorisemaan, mutta se mitä oikeastaan halusin sanoa, että lapset ovat olleet hyvin yksilöllisiä tässäkin hommassa. Toisella on mennyt yö tai pari, kuopus möykkäsi kuukauden(oli vuoden ja kuukauden) ja minä nukuin evakossa vierassängyssä sen ajan:)

  -maria

  VastaaPoista
 8. Loistoidea! Meillä ei vaan ole tuollaista pitkää seinänpätkää, jossa tuo näyttäisi hyvältä - muuten varastaisin idean heti :)

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.