tiistai 12. marraskuuta 2013

Arvonta suljettu!

 
 
Arvonta on suoritettu!
Tikkareita pääsee leipomaan Eeviregina, joka kirjoitti syksyyn puhtia löytyvän näin:

" Tällä hetkellä parasta kynttiläntuoksua on pipari, tv:stä seuraan innokkaimmin Suomen kauneinta kotia ja Vain elämää-sarjoja. Ja innoittavin blogi on Akaasianalta, joka kertoo lapsiperheen elämästä Nairobissa. Se saa ajatukset kauas pois synkästä ja kylmästä syksystä!"
 
Tämä ja kaikki seuraavatkin paketit lähtevät kerralla uusiin osoitteisiin joulukuun alussa!
 
Huomenna arvotaan taas.

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Onnea, mukava kun heti ilmoittauduit, en vielä ehtinyt viestitellä blogiisikaan!

   Käykääpä muuten kurkkimassa, Eevi reginalla on mahtavat askarteet blogissaan http://teeitsepuutarhaan.blogspot.fi/. Heti otan mallia kransseistaan!

   Poista
  2. Oma blogini on Jokirannassa, mutta kuulun kyllä teeseitse-ideoita puutarhaan-blogiinkin.Siellä on tosi upeita ideoita monelta bloggaajalta.

   Poista
 2. Miten miulta menee taas kaikki hauskuus ohi? Pöh! ;)
  Ehdinkö vielä mukaan?

  VastaaPoista
 3. Olen kohta viisikymmentä. Vuosien saatossa olen oppinut selviytymään syksystä omalla tavallani. Minua auttaa jaksamaan se, että olen armollinen itselleni. Laiskottelen kun laiskottaa, syön surutta hiilihydraatteja ja pysyn sisällä jos siltä tuntuu. ”Asialliset hommat suoritetaan, muuten ollaan kuin Ellun kanat.” Loka/marraskuu on mielestäni pattereiden lataamisaikaa. Ei ole enää ruoholeikkausta eikä vielä lumitöitä. Voi rauhassa synkistellä kilpaa pimeyden kanssa ja vetää peittoa korville ilman huonoa omaatuntoa. Pari kuukautta on aikaa kerätä voimia joulukiireisiin ja kevään rientoihin. Lumi ja aurinko tekevät sitten aikanaan tehtävänsä ja energia palautuu ihan itsekseen. Joulun jälkeen terveellinen ja aktiivinen elämä taas jatkukoon.
  Konkreettisesti: katson paljon televisiota ja luen naistenlehtiä, surffaile netissä paljon, makaan sohvalla, pidän sunnuntaisin pyjamapäiviä, syön vaaleaa leipää (kaikilla herkuilla) ja kaikenlaisia pastaruokia, nukun päiväunia ja menen saunaan silloin kun viluttaa, vaikka aamulla kello kymmenen.
  t. kellokauppias

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.