torstai 28. marraskuuta 2013

Ei oikotietä onneen -yökyöpelin merkintöjä


Kaappien ja maalipurkkien takaa paljastuneen tiiliseinän ajettelimme rapsutella esiin. Poistaa ovet ja välitolpan, ja laittaa uuteen leveämpään kaappiin sitten vain muutaman hyllyn alas ja tunnelmavalon ylös. 

Vanhan lavuaarin pelastin talteen, katsotaan miten siihen istuu vaikka kukkaset ensi kesänä puutarhassa. Ikkunasta lähtee talon entisen asukkaan, kultasepän tekemät kalterit ja seinä saa vähän eristettä kylkiinsä. 


Mutta työlästä on!

Ensin kaatosade toi ulkopuolelta vettä lammikoiksi siihen, missä kohta pitäisi olla uusi huone. Saime viikonloppuna keskeneräistä viemäriä oven ulkopuolelta fiksattua niin, että seuraavalla sateella jännitetään, toimiiko viritys. Toivon pakkasia ja lunta veden sijasta!

Sitten meillä nousi karvat pystyyn, kun pohdittiin, että mmitä putkien eristeenä mahtaa olla. Tuskailtiin mitä tehdään ja miten.

Nyt on sähköhuone (tuleva verstas) saatu eristettyä ja minunkin pikkutyöhuoneeni, joka oikeastaan on vain läpikulkukäytävä saanut ulkoseinämään eristettä, eli kohta päästään pattereita asentelemaan.
2 kommenttia:

  1. Hei, jos sinulle jäi tuo vanha lavuaari ylimääräiseksi., olisin kiinnostunut ostamaan sen

    VastaaPoista
  2. Ai sinäkin tykkäät siitä. Olisitko ottanut ihan lavuaariksi vai tuunannut jotain. Kysyn ihan uteliaisuudesta, vaiukka en raaskikaan luopua siitä. Laitan ulos ja kukkia kasvamaan siihen!

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.