tiistai 28. lokakuuta 2014

Tyttären huone
Yllä Äitini minulle kutoma nuttu.
Alla Iso-iso mummun 50-luvulla tekemiä nukenvaatteita.
Yläkulmassa Oravainen riippumatossaan on syntymättömille 
lapsilleni opiskeluaikaan tehty pastellityö osa kirjan kuvitusta
.
Mies on tehnyt unilinnun, tasot ja kunnostanut vanhoista keittiönkaapeista vaatekaapin. Kaapin taso on tehty remonteista jääneistä jämälaudoista. 

Silloin kun teimme lastenhuoneen rempan, jäi muutama lista laittamatta, ja niinpä en koskaan postannut millainen tästä huoneesta tuli. Ja mahahan oli silloinkin pystyssä, joten siinä sitten ne listojen laitot jäi ja kun ne listat tuli, niin oli niin turkkasen pimeä kaamos, etten viittinyt mieltäni pahoittaa postaamalla synkkiä kuvia.

Nyt kun kohta pitä jo alkaa muutostöihin kun lapset mahdutetaan samaan huoneeseen oli kiireenvilkkaa otettava lastenhuonekuvat muistojen galleriaan!

Liikaa tavaraahan (täälläkin) on ja vahaliidunjäljet seinällä... Mutta kotikutoisesta tunnelmasta tykkään. Useinmitenhan minua miellyttävät kotikutoisuus ja itsetekeminen, mutta erityisesti lapsille tehdessä itsetehty saa vielä erityisen rakkauslatauksen. He ja heidän armeliaalle silmälleen tekeminen lämmittää tekijääkin.

5 kommenttia:

 1. Kivasti toi kantava seinätolppa integroitu pöytään. "Mitä ei voi peittää, kannattaa korostaa".
  Itse tekeminen kannattaa ja varsinkin tossa vaiheessa ne tarpeet muuttuu kasvun myötä niin paljon ja nopeasti; ryöminnästä junellisiin leikkeihin.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. oops, junellisiin ois voinu tarkoittaa junallisiin, mut piti olla juonellisiin.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.