sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Jouluisia puuhiaVanhempainvapaani aikana leimahtanut kipinä korttien suunnitteluun ja  painattamiseen sinnittelee arjen touhujen ristipaineessa. Tunnit otetaan pikkulapsiajan vähäisestä vapaa-ajasta ja yöunesta. On siinä tainnut parisuhdekin vähän jalkoihin jäädä nyt lokamarraskuussa. Mutta sain kuin sainkin sarjan joulukortteja (ja lisäkirjaimia aakkos-ompelukuviin!!) ajoissa joulumyyntia varten painoon ja nyt suurin osa on myytykin.

Tein suosituimmasta kortista lisätilauksen, että kortteja riittää muutaman söpöisen kivijalkakaupan lisäksi vielä kaksiin joulumyyjäisiinkin, En ole ollut myyjäisissä viime joulun jälkeen Jujun korttien kanssa ja odotan, että pääsen nautiskelemaan tunnnelmasta ja virittäytymään joulufiilikseen.

Tulkaa moikkaamaa Parolan Aseman  ja Helsingin Hermannin Agroksenmäen myyjäisiin!

On ollut mukava löytää teitä vanhoja blogituttujakin Instasta. Aktivoiduin sen kanssa vasta nyt kesällä. Minut löytää nimellä juju.collection.

2 kommenttia:

  1. Peukkua peukkua! Hyviä myyntejä sulle toivottelen! Mullakin olis tuota varastoa vielä, eli joskus jos ehtisi joulumyyjäisiin...

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.