keskiviikko 9. joulukuuta 2009

KylppärikipinäKun kotona on seuraavaksi vuorossa kahden WC:n ja saunan kylpyhuoneen remontit hakeutuu kamerakin lomalla saniteettitiloihin. Huomasin kuvaavani jopa yleisiä vessoja -Ylelliset pienet valkoiset käsipyyhkeet taiteltuina kulhoon, keraamiset lavuaarit puutasolla, kasveja, kohdevalot ja luonnonkivistä tehty lattia. Ah! Kaikesta näki, että joku kävi vähän väliä tarkastamassa WC:n siisteyden.

Nämä ensimmäiset kuvat tuosta samaisesta ihanan värikkäästä hotellihuoneesta, josta jo kirjoitin.Lisää kylpyihanuuksia: Bangkokin hotellin valkeat vohvelikankaiset aamutakit olivat ihanat! Huoneessa oli sekä kylpyamme, että suihkukaappi!* Ja pikkuruiset pullot olivat niin stailit metallikorkkeineen, etten voinut olla nyysimättä niitä mukaan. Mies katsoi pahalla. Olikohan se suurikin rikos? Menevätkö ne roskiin -vai täytetäänkö ne? Etiketit olivat ainakin tuliterät...eli roskiin? Kylpyhuonemaniani on siis johtanut jo kleptomaanisiin mittasuhteisiin.

Entäpä ostokset sitten, luonnon kosmetiikkaa kauniissa purnukoissa. Aromaterapiaa, kookos- ja aromaöljyjä, aloevoiteita. (Ja nyt on tehty miehelle kauppalistaa seuraavaa Bangkokin työmatkaa ajatellen.) En malta odottaa, että pääsen kylpytilojen kimppuun ja saan asetella kaikki sievät purnukkani hyllyyn. Loma on onnistunut silloin, kun remonttikärpänen puraisee kotiin tullessa!Viime viikonloppuna minä kuitenkin yhä enenmäkseni lepäilin laakereillani, mutta mies sai makuuhuoneen hormiin tuuletusräppänän tehtyä. Tervetuloa raikas ilma!

*Mutta valveutunut matkalainen ei tietenkään päästä ammeellista kylpyvettä ja suihkutteleekin maltillisesti!

6 kommenttia:

 1. Ihkui pienii purkkei, mies olisi ihan innoissaan. Älä kerro sille...

  Ompas velikulta heittäytynyt kunnolliseksi kun tuolleen pahalla katsoi, tai sitten nuo luonteenpiirteet ovat periytynyt vain minuun :)

  VastaaPoista
 2. Kyllà ne pienet putelit on tarkoitettu mukaan otettaviksi, ihan luvan peràstà. Mainostahan ne vain ovat.

  VastaaPoista
 3. Valkoinen persilja: Meillä taitaa olla miehen kanssa melko erilainen moraali ja omatunto. Paheksunnat menee joskus ihan ristiin.

  Lissu: kiitos synninpäästöstä!

  VastaaPoista
 4. En panisi hanttiin jos tuossa kylppärissä pääsisin tilapäisesti oleilemaan. Aika kiva!Kotikylppäriksi siinä olisi ehkä vähän liiaksi minulle väriä.

  Luulen että purtilot paiskataan roskiin ellei asiakas ota niitä mukaan. Joten mukaan vaan mieluummin!

  VastaaPoista
 5. Liivia: Ammeen muoto oli kiva, vaikka kyllä täälä yhä tassualtaasta haaveillaan.

  Jos törmäätte sellaiseen edulliseen (mieluiten vanha) niin huikatkaa!

  VastaaPoista
 6. Minä pidän sinun blogistasi ihan mielettömästi :)

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.