keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Haaveilua ja tositoimia
Tästä se taas lähtee.Tapasin itseni tänään monta kertaa tapailemasta jotain suloista muistoa. Oli muutenkin kuin kevät olisi hypähtänyt sädämeen. Olo vain nitkahti villasta pellavaan ja hiihdosta pyöräilyyn, vaikka tänäänkin satoi lunta.

Ajatus viipyili viime kesän purjehduksella, Kadriorkin puistossa, jossa Miehen kanssa herkuttelimme. Kuinka Kumun taidekierroksen jälkeen nukahdimme puistonpenkille huolettomina (tosin laukkujamme tiukasti halaten).

Ostin kukkia. Koko päivän teki mieleni jotain arkista luksusta. Sellaista pientä hetkeä. Mikä se hetki olisi? Pohdin sitä ja jatkan kodin raivaamista. Onneksi jo voiton puolella.

***

Eilen illalla viihdytimme toisiamme ystävän kanssa keksimällä huvittavia vesieläimiä kavereiksi kalalle. Keksimme koko sarjan heijastinnarusta tehdyistä rauskuista hohtaviin meduusoihin asti. Jos toteutan kaikki hyvät ideat, ehdin eläkkeelle ennenkuin vedenalainen eläintarhani on valmis.

5 kommenttia:

 1. Tuli virkkauskuvan jälkeen heti mieleen, että tuleeko siitä kalalle kaveri. Taitaa tulla :) kavereiden kanssa on aina mukava hassutella, keksiä kaikkea kivaa.
  Kadriorkin puisto on niin kaunis. Mekin olimme pari vuotta sitten Kumu kierroksella ja kuljeskelimme puistossa. Miksihän sitä niin usein lähtee juuri tukholmaan vaikka tallinna on mielestäni paljon kauniimpi?

  VastaaPoista
 2. Solen: Kalallepa kaveri hyvinkin.
  -Siitäkin puhuttiin eilen, kuinka sitä ei voinut lapsena kuvitella, että aikuiset puhuu ihan höpöjä keskenään. Tai en tiedä puhuuko kaikki. Ehkä on sellaisiakin, jotka ottavat kovin tosissaan ja pysyttelevät vain tässä näkyvässä maailmassa.

  Näin aikuisena hassuttelusta saa mielestäni jopa enenmän irti, kun voi leikkiä sanoilla ja on pitkempi elämänhistoria mistä pulputa tarinaa. Se taitaakin olla yksi mukavimpia asioita nykyisessä parisuhteessanikin. Pöhköjen juttujen paisuttelu.

  VastaaPoista
 3. Vedenalainen eläintarha kuulostaa kivalta :) Matkojen muistelu on mukavaa, se on melkein yhtä kivaa kuin matkojen suunnittelu ja matkoille oleminen. Matkoissa on mielestäni juuri nämä kolme osaa ja kaikista nautin. Muistelu kestää yleensä kaikista pisimään, joten se on siinä mielessä kivoin osa.

  VastaaPoista
 4. Kodin raivaaminen ja kukat ovat kyllä arjen luksusta parhaimmillaan. Tai ei se raivaaminen, mutta sen jälkeinen tila... =)

  Mielenkiinnolla odotan, mitä tuosta virkkauksesta syntyy. Kalan kaveriksi vaikka mustekala???

  Itse odottelen uutta käsityöinspistä saapuvaksi, kun sain eilen pöytiä tyhjiksi!

  VastaaPoista
 5. kirjailijatar: Minullekin tärkeitä nuo kolme erottamationta! sekä matkoissa että muissakin suunitelmissa, vaikka onhan se kiva spontaanistikin joskus jotain tehdä sen kummempia miettimättä.

  Nonna: juu se pöydän tyhjentäminen on tärkeä seikka. Tilaa uudelle ja tilaa ajatuksille.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.