torstai 4. maaliskuuta 2010

VäsyEilen, keksin kuin keksinkin sen kaipaamani arkiluksuksen: laskin Ikean suurimman säilytyslaatikon (joka toimittaa meillä kylpyammeen virkaa) täyteen lämmintä vettä. Kannoin cd-soittimen kylpyhuoneeseen, laitoin levyn soimaan ja pulahdin ammeeseen virkkaamaan. Tänään sama tunne jatkuu. Tahtoisin hellintää, pujahtaa taskuun. Koko päivän on paleltanut, joka paikkaa kolottaa hormonaalisesti ja uni jäi vähälle:

Mies tuli eilen yöllä Amsterdamista työmatkalta, turisimme tunnin ja päätimme herätä aikaisin syödäksemme aamiaisen yhdessä ennekuin hän taas ampaisisi Miamiin. Aamulla olimme molemmat niin väsyneitä, ettemme saaneet aamiaista alas. Menimme hetkeksi takaisin sänkyyn, sitten olikin tulipalokiire, minä taksilla palaveriin hän jäi puhumaan puhelimeen.

***

Nyt illalla sain kylään ystävän, joka on ollut pitkään ulkomailla. Tuntui hyvältä, kun ystävyys oli tallella, vaikka ei oltu nähty yli puoleen vuoteen. Netti pelastaa paljon, monta kertaa viikossa rupatellaan. Hän on minulle niin tärkeä, että hyväksyn sen (ihan kuin minulta olisi kysytty ;), että hän asuu siellä kaukana, missä hän on nyt onnellinen, vaikka se tarkoittaakin sitä, ettemme juuri tapaa.

***

Virkkaan 15 minuuttia ja menen nukkumaan.

PS. Katsokaapa ihana linkki toisesta kommentista!

8 kommenttia:

 1. Mitä työtä miehesi tekee kun noin paljon saa/joutuu matkustelemaan?
  Ystävät on tärkeitä ja heidän vuokseen kestää paljon asioita. Onneksi teidän ystävyys on kestänyt muuton. Se on hienoa.

  VastaaPoista
 2. Tulit mieleen kun näin tämän. :) Sähän virkkaat etkä kudo, mut lopputulos vois olla sama...

  http://www.youtube.com/watch?v=Tl8ZbWvVjo8

  -heidi w-

  VastaaPoista
 3. Solen: epäloogista kyllä, mutta uusiutuvien energiahankkeiden kanssa touhuaa. Luulisi. että silloin olisi hyvä excuse olla lentämättä, mutta ei!

  Heidi W: tämä oli mainio! Ihastuttava, niin hyväntuulinen pehmoinen ja lämmin maailma. Siihen kö siis alitajuisesti pyrinkin?

  VastaaPoista
 4. Olipas kiva tuo linkki! =)

  Teillä on aikaslailla hektistä elämää! Mieti, mihin voit vaikuttaa itse!

  Mukavaa viikonloppua ILMAN töitä!

  VastaaPoista
 5. Nonna: Välillä on aikamoista tulemista ja menemistä, hassua kyllä, stressaan enemmän miehen töitä kuin omiani, ehkä juuri siksi, kun niihin en voi vaikuttaa :)

  VastaaPoista
 6. Hihittelin kuvitellessani sinua säilytyslaatikossa kylpemässä. Kuinka iso se oikein on..? Olen joskus epätoivoissani harkinnut meneväni lapsen ammeeseen, mutta tullut siihen tulokseen, että kylmä tulisi, vaikka istumaan juuri ja juuri mahtuisikin :D

  VastaaPoista
 7. Villilintu: mahtaisiko tuo olla puolisen metriä leveä, 70 cm pitkä ja 60 cm korkea. Heti kun näin sen tiesin että tuon minä tarvitsen. On kestänyt hyvin ja maksoi muutaman kympin. Mahdun sinne mellkein olkapäitä myöden istumaan. (testasin ikeasssa, ja annoin ihmisten ihmetellä)
  Sen saa kätevästi lauteiden alle säilöön, kun ei käytössä.

  VastaaPoista
 8. Menit vielä Ikeassa istumaan sinne? Eikä, en pääse tästä hihittelystä.. ja samalla jo mietin, että minkähänlaisen paljun sitä voisi itselle hankkia :)

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.