keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Tänään

Tänään olen

 • toheloinut töissä
 • saanut hieronnan
 • tuhlannut rahaa hepeniin
 • nähnyt lenkillä parrakkaan talon
 • katunut sanojani
 • istuttanut kukkia
 • pessyt pyykkiä
 • vahtinut puhelinta siinä toivossa,
  että Mies vastais tekstareihin toiselta puolelta palloa
 • ripustanut eteiseen laatikon päivän postille
  ja taulun sen ylle


Kattila on palanut niin monta kertaa pohjaan, että emali on mennyt puhki, eikä söpöläisessä enää voi laittaa ruokaa. Olen säästänyt sitä nimenomaan pääsiäistä varten. Ihme, että huomasin kaivaa sen nyt esiin. Usein käy niin, että jotain nimenomaista tarvetta varten säästetyt esioneet eivät nouse kätköistä oikeaan aikaan vaan pullahtavat sitten tilanteen ohi mentyä kaapeista kummittelemaan.

Toppi, jonka ostin muistuttaa minua siitä, joka minulla
oli päälläni kun tapasin Miehen. Ei yhtäkaunis, mutta olen etsinyt kauan jotain vastaavaa.

Pikkuveljeltä sain salaman lainaksi kameraani. Laitoin patterit latautuun, että pääsen treenaamaan irtosalaman käyttöä.

7 kommenttia:

 1. Varsin tàytelàistà elàmàà, ylòs- ja alaspàin! Toivottavasti tuo keltainen kattila tuo iloa pààsiàisen aikaasi. Tuo eteisen postilokero on hyvà idea. Mistàpà hommasit laatikon?

  VastaaPoista
 2. Meillä oli vuosia postilaatikko keittiössä. Sinne kuului laittaa kaikki kirjeet. Hankin sen siinä vaiheessa kun meiltä melkein katkaistiin sähköt maksamattomien laskujen vuoksi - mutta kummallakaan meistä ei ollut mitään näköhavaintoa aiemmista laskuista, minne lie joutuneet muihin kasoihin. Muutama päivä sitten tuli samainen postilaatikkoasia taas mieleen, sillä verohallinto lähestyi karhukirjeellä, emmekä taaskaan muista nähneemme aikaisempaa laskua!

  VastaaPoista
 3. Hepenien ostelu on välistä kovin virkistävää! Itse en kovin usein sitä harrasta, mutta joskus hullaannun!

  Kattilan näkeminen nosti pintaan taas kauhean mökkikaipuun. Mulla on samanlainen sinisenä siellä käytössä, ja edellinen punaisena kukkaruukkuna. Keltaisena en ookaan koskaan ennen nähnyt!

  VastaaPoista
 4. Hepeneitä täytyy välillä ostaa, tekee nannaa juuri sopivalla tavalla :) Kaikkea sitä mahtuukaan päivään, onneksi löytyi noin hyvä uusiokäyttö kattilalle. Samaa olen usein miettinyt että vaikka jonkun myöhemmin-tarvittavan-tavaran jättäisi esille vaeltelemaan ei enää meinaa muista sen käyttötarkoitusta kun sitä tarvitaan, vaikka tuijottelee sitä joka päivä! Hassua.

  Niin, ja ulkopuolinen salama on ehdoton kuvausapuväline!

  VastaaPoista
 5. Onpa lista. Monenlaista päivässä.

  Hepeniä tarvitsisin minäkin> toisaalta myös yltiökäytännöllisiä juttuja.

  VastaaPoista
 6. Lissu: Laatikko on juuri pätevä. Olen katsellut monia ja tulevat liian ulos seinästä. tämä kohtalaisen kapoinen syvyyssuunnassa.

  Bruka design Stockholm -merkkinen, mutta tempasin sen työmatkalla kauppakeskus sellosta (leppävaara) mukaan. löytyisikö googlaamalla, muita jälleenmyyjiä.

  Vilijonkka: juu, se sama pyörivien laskujen brobleema. Jos ne laittaa kaappiin, unohtuvat sinne. Jos ne pyörii pöydillä rumistuttavat koko eteisen.

  Teija ja Parolan asema: Rakastan tyttömäistä/naisellista tyyliä, mutta löydäbn hyvällä maulla tehtyjä hepeniä niin harvoin, että tyylini on graafisempi. Mutta nyt tosiaan löytyi, ja silloin ei kannata hintalappua katsella.

  Parolanasema:
  (katso myös ed.vast) Niinpä! Fiilikset ja ideat haihtuvat joskus päästä ennen sesonkia.

  Saapi nähdä opinko salaman ohjausta. Veli käänteli sitä sinne tänne ja selitti kovasti. Erilaisia lappujakin kääräisi kumpparilla ympärille ja ohjasi valoa.

  Piilomaja: Yllätyin itsekin, miten monen laista yhteen päivään mahtuu.
  Niin, tämä monipuolinaiseus se käy lompakolle, kun haluaa ne hepenet, mutta sitten pitää olla neljälle vuodenajalle koiranulkoilutustakkia ja sienestyskumpparia ja puutarhavermettä! On kuitenkin mukavaa, kun antaa itsensä sukkuloida laidalta toiselle, vaikka maailma kovasti yritää usein lokeroida meitä ihmisiä.

  VastaaPoista
 7. Aika mukavan kuuloinen päivä. Minäkin sain eilen hieronnan ja pesin pyykkiä. Muut kohdat eivät osuneet kohdallee.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.