tiistai 2. marraskuuta 2010

Niin se nyt on

Sunnuntaiaamuna blogin kävijämittari kiihdytti yli sadantuhannen. Samana iltana päätimme aloittaa WC-rempan suunnittelun ja kirjoitimme vaiheittaisen aikataulun remppavihkoon.

Miten nämä nyt liittyvät toisiinsa? No, kuvittelin, että tänään tiistaina, minulla olisi jo arvonta pystyssä ja WC:n kaapit purettuina!

Eilen tajusin, että eletään sitä aikaa, jolloin on ihan ennustamattomissa saako iltaisin työpäivän päätteeksi yhtään mitään aikaiseksi. Kun saa koiran ulkoilutettua ja ruuan pöytään on aika lailla päivätyönsä tehnyt.

On ihan hiivatin pimeää ja minä käyn aurinkopanelilla.

11 kommenttia:

 1. Voi,jos joku talvikaudeksi sellaisen ihmis-käytettävän aurinkopanelin talveksi keksisi, niin viimeiset roposet siitä antaisin.. on tosiaan liian pimeää..

  VastaaPoista
 2. Itsekin tässä olen yrittänyt oikein tsemppailla, että kyllä tästä marraskuusta selvitään suosiolla... Tuo aurinkopaneli on hyvä juttu!

  Nyt lämmintä glögiä hörppimään! Voi hyvin!

  VastaaPoista
 3. Ihanan sirot pienet lehdet kuvassa. Eipä me ihmiset ilman lepoa jakseta ja ehkäpä jonkinlainen talvilepokin on hyväksi;) Rempoissa olen itse huomannut, että on vaikea lopettaa ennenkuin on valmista, vaikka voimat olis miten lopussa :/

  VastaaPoista
 4. Eve: joo, ja aitoo sen olla pitää. minä en taida tulla mikskään kirkasvalolampusta, jota posotan aamuisin työpaikalla.

  Nonna: just sain ekat glögit kaverin luona.

  Dahlia: Noin minullekin käy, JOS pääsen alkuun, mutta se aloittaminen on nyt niin vaikeaa.
  Mitään tekemättömyydestä voi tulla joskus vielä väsyneemmäksi kun siitä että vaan ryhtyy ja tekee jotain.

  ***
  Pimeyden yksitoikkoisuus se tuntuu väsyttävän.

  Äsken tuntui, että en millään viitti lähtee koiran kanssa kävelylle, mutta pistin juoksuksi ja hyvin jaksoin.

  VastaaPoista
 5. Joskus muuten tein tammenlehdistä luurankoja, ei vaikeita.
  "Aurinkopanelit" olisi kyllä paikallaan, tänään meilläpäin paistoikin.

  VastaaPoista
 6. Juuri noin. Mitään kovin järkevää ei jaksa iltaisin tehdä, mutta eipä tarvitsekaan (tai tietty, jos tarvitsee). Täälläkin lenkkeily ja ruoka on ollut pääjuttuja viime päivinä.

  Mutta onnittelut upeasta määrästä kävijöitä, on se vaan hurja luku!

  VastaaPoista
 7. Eija: jouduin lukemaan muutamankerran ennenkuin tajusin, mistä luurangoista on kyse. nämä ostin kaupasta, mutta joskus olen nähnyt "luurankolehtiä" räystäänalustynnyreissä.

  Kerro miten teit niitä!

  Kirjailijatar: Joo, tuntuu ihan uskomattomalta tuo luku.

  Mutta lenkille pitäisi vaan lähteä taas tänäänkin, millä taas saisi itsensä liikkeelle, kun keinutuolissa nyhrääminen vaan kiinnostaa, muta kroppa vaatii liikettä.

  VastaaPoista
 8. Hei, nythän on tullut markkinoille niitä korvalamppuja. Ajattelin ostaa ehkä miehelle joulupukinpussiin sellaiset, kun aina valittelee tätä pimeää = ) Itse en kärsi ollenkaan pimeydestä. Olen ärsyttävän yltiöoptimisti näissä ilma-asioissa. Tai sanotaanko fatalisti. Hetkisen pimeyttä ja taas on kevät!! =)

  VastaaPoista
 9. "Käyn aurinkopanelilla".

  Ihan kuin kirjoittaisit jostakin eri planeetalta. On täälläkin hämärää muttei pimeää. Paitsi yöllä ja silloin se onkin ihan jees.

  VastaaPoista
 10. Kotivalo: mä olen mietinyt, että onko ne ihan turvalliset hermostolle. Aina joskus jotain keksitään ja kota huomataan, vaikka että "hupsis, epilepsiat lisääntyi" Periaatteessa tekisi kyllä mieli koittaa. oli vissiin aika tyyriitä, satasen tai jotain?

  Piilomaja: no siltä mustakin tuntuu, kuin olis eri planeetalle lennähtänyt kuuman ihanan kesän ja värikkään syksyn jälkeen.

  VastaaPoista
 11. Aurinkopanelittomuudestako tämä aikaansaamattomuus johtuukin? Sama vika nimittäin täälläkin iltaisin töiden jälkeen. Mutta eipä siitä kannata stressata, touhutaan sitten taas kun on enemmän virtaa...:)

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.