tiistai 30. marraskuuta 2010

Odotukset

Piipahdin Pop up -puodilla toteamassa, että jopas oli ylimainostettu tapahtuma. Kuudelta kansaa oli niin ettei sisään mahtunut ja kun seitsemän jälkeen tein toisen yrityksen olivat muutamat tupaan nostetut pöydät harvoine tuotteineen melkoinen pettymys. Harmitti kaverin ja muiden puolesta, jotka olivat vaivautuneet paikalle kaukaa. Ajatus hyvä, erinomainen, tuollainen kiertävä luomupuoti, mutta olisi sitä sitten toivonut vähän panostusta kun mainostettiin oikein Helsinginsanomia myöden.

Ostin hampunsiemenrouhetta ja intiaanisokeria. Sokeripullatkin ostettiin ja keitettiin kotona teet.

Novitan Balilanka on löytö. Olin koittanut virkata koreja t-paidasta leikkaamastani kuteesta, mutta jälki ei ollut siisti ja sitten osui silmiin tämä putkilolanka 1.95 kerä. Tästä tulee hyvää ja jämäkkää!

* * *

PS. joko olette kokeilleet tunisialaista virkkuukoukkuja. Koitin kysellä kaupoista mutta helsingin lankakaupat eivät edes tienneet mistä puhun! Lankabaari sentään jo oikein opasta videolla.
Laittakaa linkkinne tulemaan jos olette jo tehneet jotain tunisialaisittain!

13 kommenttia:

 1. Ai tuota saa valkoisenakin! Minulla on ollut joskus vihreää... Muistaakseni tein siitä jotain.

  VastaaPoista
 2. Jonna: Minulle kerrottiin että tätä saa vain valkoisena ja beessinä! Mahtoiko sitten puhua vain omasta valikoimastaan.

  VastaaPoista
 3. TUota lankaahan pitää saada. En oo kyllä missään täällä nähny, vaan jospa tuo mamma roudis sitä selkä vääränä pääkaupungistamme, tänne kainuun korpeen. :D

  VastaaPoista
 4. Purnukka: omani ostin Melitasta, Korkeevuoren kadulta.

  Voi tajuton, kun on pimeetä, kuvatkin on ihan rakeisia!

  VastaaPoista
 5. Tuli jotenkin myötähäpeä tuota popup -juttua kohtaan ihan vaan selostuksesi ansiosta.
  Joskus se on juuri sellaista. Suuret odotukset jne.

  VastaaPoista
 6. Olen aika uuno lankahommissa, mutta Nejlikoita on pakko kommentoida. En jaksa uskoa, että kyseessä on joku muoti, yhtä´äkkiä kuitenkin ennen niin syvästi inhoamani Nejlikat ovat alkaneet näyttää silmissäni hienoilta. Ihania nuokin punaiset kaiken valkoisen keskellä.

  VastaaPoista
 7. Tuo kori näyttää kivalta, ja lanka mukavalta. Ostin Marttojen myyjäisistä pari ostomatonkuteesta tehtyä koria 4 e/kpl. Minun mielestäni sikahalpoja... Nyt leikkelen matonkuteita trikoosta, ja tarkoitus kokeilla itse virkata kori. Saas nähdä kuin onnistuu...

  Noista virkkuukoukuista en ole kuullutkaan...

  ps. kiva himmeli!

  VastaaPoista
 8. Minä kuvittelin, ettei Balia saa enää. Mulla on joku vanha lehti, jossa sen nimisestä vihreästä langasta on neulottu tosikiva pusero. Pitää tutkia tämä Bali-asia.. ja suorastaan kiehtova on tuo linkkisi Lankabaariin. Tunisialainen virkkuukoukku?!

  VastaaPoista
 9. Jos ja kun poikkeatte täällä siipan kotikaupungissa, niin voin mainostaa, että täällä on aivan ihana melko uusi luomukauppa!! Ellette ole jo poikenneet, kannattaa ehdottomasti vierailla. Uskomatonta, että näin pienessä kaupungissa on noin kattava valikoima!

  VastaaPoista
 10. Hyvännäköistä lankaa, kiitos vinkistä. En itse asiassa ollut hiffannut, että koreja voisi tosiaan virkata itse, vaikka olen niitä sisustusliikkeissä katsellut.

  VastaaPoista
 11. Kiitos ja vastaus kaikille:
  Laitan usein iän piikkiin kun sellaiset asiat alkavat näyttää kauniilta, joille ei ole ennen antanut arvoa. Niinkuin nuo neilikatkin! Villineilikoista se alkoi! Niin den varren hopeainen vihreä oli vastustamaton.

  Nämä korit syntyvät vauhdilla. Tiukkaa pistän menemään ja pienellä koukulla, niin tulee jämäkkä reipas kerä ja runsas ilta per kori!

  Mutta nyt aloin itsekin epäillä, että ei kai nämä vaan olekin jotain varastontyhjennyskeriä, kuten olette sanoneet, vuosiasitten näitä on näkynyt ja nyt vain nämä pari väriä.

  Kotivalo, tahtoisinkin taas niihin maisemiin!

  Ja heidille vielä erikoiskiitos!

  VastaaPoista
 12. Tykkään blogistasi juttusi ovat hyviä. Kuvat tuovat hauskaa lisäväriä.
  Tulen lukemaan tätä jatkossakin!
  Here is my weblog - sähkötupakka

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.