maanantai 29. marraskuuta 2010

Valmis!

Tälläisiä näistä edellisten postauksien hämmentävistä häkkyröistä tulee. Kollega kehitteli mallin Tori -lehden lukijoille ja porukalla näpertelimme niitä sitten joulupaketteihin. Se selittää nämä valtavat röykkiöt ruokoa ja piipputrassista väänneltyjä liitoskappaleita.

30 kommenttia:

 1. Hieno!!!!

  (Ei taitais sopia mun hermoille, tuo hommeli ;) )

  VastaaPoista
 2. Onpas se vinkeän näköinen! Ultramoderni himmeli skandinaaviseen kotiin.:)

  VastaaPoista
 3. Wau!! :)
  ei olis myöskään mun juttu, ei kärsivällisyys riitä tuohon enää...mutta on se hiano, erilaisin himmeli mitä oon nähnyt!

  VastaaPoista
 4. Tosi hauska idea! Mutta on tuossa kyllä työtä...

  VastaaPoista
 5. OI hieno! Hieno! Hieno!!

  Kävin usein katsomassa tuota alempana olevaa järviruonkeräyskuvaa. Siitä tulee niin mieleen joku vanha maalaus. "Järviruokoa keräämässä".

  Kiva projekti. Mä ihailen.

  VastaaPoista
 6. onpa hieno.
  Mä en ole tohon vielä lähtenyt... olen kyllä harkinnut. Muistan miten kivaa oli katsoa pienenä vierestä, kun äiti teki. Taisin vähän auttaakin.

  VastaaPoista
 7. On se komia, moderni ja perinteinen yhtä aikaa.

  VastaaPoista
 8. Kaunis ja tyylikäs, vanhoja perinteitä uudella tavalla.

  VastaaPoista
 9. Tämä on varsin vankan oloinen. Perinteiset himmelit on jotenkin aina olleet liian silppuisen ja heiveröisen oloisia mun makuuni.

  Isoin papu:n kommentti huvitti, katsoin ruokonkeruu kuvaa uudemman kerran ja tosiaan, ihan se on kuin jonkun suomalaisuutta kansallismaalarimme ikuistamana!

  VastaaPoista
 10. Jänski! Sopivan krouvi himmeli, perinteisen modernimpi versio. Ja materiaalista ei varmasti tule pulaa, ruokoa kun pukkaa näinä aikoina vähän jokaisella rannalla.

  VastaaPoista
 11. Kaunis, kaunis!! Moderni, perinteisin raamein.

  VastaaPoista
 12. Intian minttu: Ei ole pulaa materiaalista ja tämähän on samalla ihan ympäristöteko, jos ihmiset keräävät ruo´ot pois rantojarehevöittämästä!

  VastaaPoista
 13. vau,ompa upea!!Hitsit,nyt himottaisi kokeilla samanlaista.Rantakin on tuossa aika lähellä,josta vois löytyä materiaalia.

  VastaaPoista
 14. Vähänkö hieno! Moderni himmeli, sopisi meidänkin huusholliin.

  VastaaPoista
 15. Toi on hieno, meinasin kirjoittaa kuten Solen tuossa, että moderni himmeli. On se!

  VastaaPoista
 16. Himmeli on upea! Kovin mieluusti tekisin tuollaisen itsekin, sitten joskus... Vähän nolona kysyn, että mikä on Tori-lehti? Ja mistä numerosta tuon kauniin himmelin ohje löytyisi?
  Liina

  VastaaPoista
 17. Tori on Nordean käyttöluottokorttiin niputettu asiakas lehti, eikä sitä harmi kyllä saa kuin tuon kortin hankkimalla. Lehtihyllystä ei löydy. Mutta kuvan saa tuosta isämmaksikin klikattua jos siitä voisi vaikka luntata ahjeita. Perinteisen langan sijääa pillity on siis yhdistetty kahdenlaisiaa piipusrasseista tehdyillä "tähdillä" Keskelle viisisakarainen ja kulmiin kolmisakaraiset. Tuossa lehdissä on vielä paperista tehdyt tähgdet, mutta askartelijat huomasivat, että piipunrassi toimii paremmin.

  VastaaPoista
 18. Kiitos. :) Toivon saavani jostakin lehden käsiini, sillä oma tilini on toisessa pankissa. Yritin tihrustaa suurennettua kuvaa, mutta teksti näkyy siinä niin epäselvänä, että taitoni eivät taida riittää vain kuvan perusteella tekemiseen.
  Hyvää itsenäisyyspäivää ja adventtiaikaa.
  Liina

  VastaaPoista
 19. Tosi hyvältä näyttää. Meillä on perinteinen, edellisten asukkien jättämä himmeli joka vinksottaa vähän joka suunnasta. Tuollainen voisi olla hauska sen tilalle, jos joskus olisi aikaa ja kärsivällisyyttä tehdä itse :)

  VastaaPoista
 20. Hei! Laitoin äsken jo samasta aiheesta kommentin muttei jostakin ihmeen syystä tuolla sivulla näy, joten laitan uudestaan :
  Huomasin siis tuon Valmis! -postauksen ylemmän kuvan Googlessa ja kopioin sen omalla koneelleni jokunen kuukausi sitten. Se on toiminut eräänä inspiraation lähteenä kuvataiteen diplomini maalaukseen, ja nyt kun olen tekemässä siihen portfoliota, ajattelin sisällyttää tuon kuvan myös siihen. Vasta nyt kyllä tajusin että varmaan tulisi kysyä lupa kun tältä sivulta se oli Googleen laitettu! Eli saanko käyttää sitä portfoliossani? Lähdeluetteloon laittasin tottakai tämän blogin osoitteen. Nimesikin voin laittaa kuvaan copiright-merkillä, jos saisin sitä käyttää. :)

  VastaaPoista
 21. Hei Milla, Jos käytät kuvaa portfoliossa, sinun tulee laittaa Cypyright Tommi Tuomi, minä olen valokuvannut tähän lehteä, joten originaalikuva on hänen. Se löytyy netistä Myös Facebookin Himmeli-sivustosta. Ja täältä:
  http://www.scribd.com/full/45273716?access_key=key-11qatsdthkrjz88d9glj

  VastaaPoista
 22. Pahoittelut että kaivelen näin vanhoja juttuja, mutta ois tosi mukava jos vähän valottasit tuon himmelihommelin ohjeita lisää. Tuosta kuvan tekstistä kun en saanut edes kuvanmuokkausohjelmassa selvää. Eli nuo ruokojen mitat kiinnostaisi, samoten noiden piippurassien paksuus ja mitat, ja se, että liimallako ne kiinnitetään ruokojen sisään, vai mikä olisi paras ratkaisu?
  Paljon kiitoksia jo etukäteen!
  LH

  VastaaPoista
 23. Palaan asiaan kun löydän tuon lehden, niin en puhu palturia ulkomuistista!

  VastaaPoista
 24. Täältä löydät tarkemmat ohjeet!

  http://www.scribd.com/full/45273716?access_key=key-11qatsdthkrjz88d9glj

  eli kopioi osoitekenttään tuo.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.